Hoppa till innehåll

BlackHawk

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

BlackHawk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Dom spelen jag vill ha finns inte på tradera... Men asså spelen är nerladdade.. Kan man inte ta en skiva och bänna alla spel på skiva och sedan köra den.. Så vips har man alla spel.. Eller så kan man ta en skiva och bränna ett spel på den(lite slöseri med skivor i så fall men ändå). Asså jag tycker att det här borde gå.
  2. tycker jag med,,, ingen som kan svara på min fråga?
  3. nej men jag skulle vilja ha,,, nu kommer en svår fråga... Jag har laddat ned 505segaspel(megadrive) + Emulator fast det är inte lika kul att spela på datorn som att spela på konsolen.. Nu undrar jag om man kan bränna alla spelen till en CD och sedan köra det på Mega CD.. Vore fusk men men.. Alla populära finns med::: Sonic 1 Sonic and Knuckels Sonic 2 Sonic 2 and Knuckel Sonic 3 Sonic 3 and Knuckels Sonic 3d etc... Om någon skulle vilja veta vart/hur man fixar spelen så är det bara till att mejla :)
  4. tack! Äntligen en aktiv användare..
  5. Någon som vet vad det är fär skillnad mellan genis och megadrive?
  6. har ni sett den nya Japanska versionen av Mega Cd?? http://www.sega-saturn.net/md2.jpg ganska snygg för att vara sega..
  7. I går så köpte jag ett sega 2 mega Cd 2,,,, Jag har hört att spelen på cd - skivor ska vara bättre,,, bättre grafik och så.. men det ska också vara dyrare Är det någon som har Mega Cd 2? så här ser den ut::: http://www.heimcomputer.de/pics/megacd2_3.jpg p.s visste ni att det fanns till till MegaCd så att det får 32 bit.. http://perso.wanadoo.fr/darkstalker/640Seg...it-Complete.jpg
  8. Sonic- spelen Street of Rage 2 Tojam and Earl 2== mycket roligt spel Batman Alladin
  9. du ska träffa han antingen på huvudet eller "på pungen"
×
  • Skapa ny...