Hoppa till innehåll

saltnisse

Medlem
  • Antal innehåll

    36
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

saltnisse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. saltnisse

    Problem!

    hej! jag är så jä**a trött på att min game channel ej funkar som den ska. jag kör nästan bara pgr 3 online! och det är nästan jämt! och när jag talar med någon med headset så funkar det tills det kommer en till spelare,då lägger det av! även om spelaren går ur så börjar det ej att funka igen, om jag ej startar en ny tävling. men när jag har "privat chat så funkar det-no problem!" men jag vill kunna prata med flera samtidigt! för jag kör mycket "cat och mus" så det behövs, om nån av er kan veta vad det är eller har det själva så hör av er! , tack!
  2. massor! gallardo är den bästa! (har över 20 miljoner bontley!)
  3. hockey är kul! jag har kollat upp att hockey är nyare och roligare än fotboll! racing kan man köra i lag! ex "team street racing"!
  4. racing är grymt! fotboll är gammalt nog för att skrotas ocg glömmas och bli efsatt av något nytt!! alla tips på en ny sport i stället för fotboll är VÄLKOMNA!
  5. golf har jag tröttnat på! fotboll är för enkelt! racing är det bästa! hockey på elit nivå och vm (när det går bra för sverige) tips på nya sport är välkomna!
  6. va!?! 84% folk måste ju vara konstiga! ingen verkade brysig om lemans 24 timmars racet! dubbelt historiskt i år åxå! bra audi!
  7. fotboll är ett för enkelt och gammalt recept!
  8. korta av sommar lovet i dag! vill till skolan i morgon!
  9. is-hockey coh racing är 2 roliga sporter! men fotboll blir lite lång tråkigt.
  10. visst kanske folk tycker det? men efter alla år så måste det bli tjatigt en gammal ide: 2 lag dom ska försöka göra mål i de andra lagets mål- gammalt och okomplicerat!
  11. hej! visst är inte sommar lovet långt och tråkigt? och alldelles för varmt! vad tycker ni! sommar lovet borde vara 5 veckor i stället! eller dela upp det på 2 lov! eller hur? p.s! jag trivs bra i min skola så jag vill inte ha något långt lov!
  12. hej, alla snackar så mycket om footboll! men när man tänker efter så är det en väldigt gammal sport! varför kan man inte hitta på nån ny sport som man kan spela istället för fotboll? något förslag? har ej kommit på något ännu! alla tips är välkommna!
×
  • Skapa ny...