Hoppa till innehåll

DynamitPer

Medlem
  • Antal innehåll

    54
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

DynamitPer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Är på ett uppdrag i en byggnad. Tror att man ska haffa någon som heter P. Lincon eller vad gubben heter som man ska haffa. Men i slutet så står han iallafall med en kulspruta eller någon form av vapen. Han har en fläckt bakom sig. Hur tar man honom levade för han får inte dö. Jag har inte geväret tranzelater eller vad det heter. Vet ej hur man gör. När jag springer imor honom när han laddar vapnet så hinner han börja skjuta igen. Någon här ute som vet vart jag är och som vet hur man gör. :(
  2. Ok då får jag prova det. Spelet verkar vara jävligt bra så jag gör allt för att få igång det
  3. Har brännt GTA San Andreas och det funkar inte. D e jag har frågat har sagt att jag ska ändra inställning på xboxet under Enigmah något kom inte ihåg hela ifrån PAL til NTSC eller vad det heter. Provade det men det enda som händer är att jag kommer tillbaka till huvudmenyn Skivan är inte repig, har chippat xbox, har provat att lägga in det på xboxet men det fungerar inte iallafall. Är det någon där ute som vet vad man ska göra för att det ska fungera.
  4. DynamitPer

    Vilken Är Er Sport

    Den roligaste sporten är MMA, UFC, KOTC=King Of The Cage
  5. Jag har provat det med men det fungerar inte iallafall
  6. jo jag har chippat xbox jag brände det på en dvd-skiva. jag vet att man måste ha ett chippat xbox för att kunna spela brända spel det står längre upp i forumet här
  7. Jag har evelotion V får prova och se ifall det fungerar med skivan i naä jag startar.
  8. Har brännt Gta san andreas och skulle prova det, När jag startade spelet gick jag så att jag kunde starta spelet men det enda som händer är att det börjar loada men sedan så kommer jag tillbaka till start menyn för xboxet vad kan det bero på??? Kan det va att jag måste lägga in det på hårddisken. De andra spelen jag har brännt fungerar utan problem med skivan.
  9. Någon som vet hur man klarar uppdraget bäst då man ska hämta Sonny och köra honom och sedan skjuta ner personerna dit han vill att man ska köra honom???
  10. Hur gör man för att flyga länge med det röda planet på GTA 3 Har klarat cirka 3 sekunder sedan så landar det igen. Tacksam för svar..
  11. När man flyger med planet på GTA 3 hur gör man för att fluga mer än 3 sekunder. Kan man flyga runt i stan med det röda planet. ??
  12. Håller på med GTA 3 och vill ha lite trix och fusk till det spelet. När man är på flygplatsen så kan man åka flygplan men hur gör man när man ska flyga. Det längsta jag har flygit är ca 3 sekunder. Kan man göra så att man kan flyga runt på stan med flygplanet eller går inte det. Tacksam för svar.. :angry:
  13. Gå in på google och sök på Eddie Meduza då kommer det upp en massa länkar på honnom. Sedan är det tredje uppifrån Står errolll leonard eddie meduza som länk namn. gå¨in på den och sedan texter kommer fram två flaggor svenskflagga och sydflagga. tryck på syd flagga och leta efter låten så får du texten. lycka till
×
  • Skapa ny...