Hoppa till innehåll

nisen_cool

Medlem
  • Antal innehåll

    161
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    det okända

nisen_cool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. nisen_cool

    Rökning

    Man borde höja skatten på cigaretter rejält. De förstör andras hälsa i omgivningen och deras egna. :angry: De borde vara förbjudet att köpa cigaretter dessutom leder den till beroende som leder till döden. :evil:
  2. Det är något som kallas typ en box, det kan man få via Bredbandsbolaget. Vet inte om man får det om man har haft bredbandsbolaget ett tag, men om man skaffar nytt så får man en 15gb box på nätet :) För att vara mer exat så får man 10GB om man har skaffat bredband 24 abnomang och det kostar 349 kr i månaden. Han borde typ skaffa server eller en hådisk som är nätverks ansluten.
  3. Microsoft lämnar inte spel i .exe format då, de är körbar för vem som helst kan kopiera och sprida spelet. Du har säker av mistag lagt fillen där nått skit du instalerat för längesen och u inte viste var man skulle sparra. Om jag var du arktevera inte den. Scana men F-secure online scanner först helt gratis. :rolleyes:
  4. Data virus är inte min grej men lite google så finner man svaret. Jag kan börja med att säga att viruset heter ''paked.win32.moder.gen'' Du kan bli av med viruset om du laddar ner dena fill som kommer från f-secure www.f-secure.com/tools/f-vmonde.zip Dens funktioner är att köra dolt i din dator och visa pop-up som du inte vill se. :P
  5. Den här tråden bör låsas.
  6. Ha sönder klipta svarta kläder. Försök pimpa kläderna med säker hetsnålar. Du kanse t.o.m ska ha ett örhänge i en örat (vänster) up där det finns brosk.
  7. nisen_cool

    En Själ?

    själ existerar
  8. nisen_cool

    Wma Till Mp3?

    Gå on på www.download.com ----> skriv i sökfältet ''mp3 conventer'' -----> filter by -----> ta free ---->sen ta vilken som helst av de.
  9. nisen_cool

    Jobbb

    Fundear på skaffa jobb hitta della ut post mojs pallar inte med sånt. Vilka jobb finns det för ungdommar 13-16 år.
  10. nisen_cool

    Vill Ha Ny Dator.

    du kan köpa lössa kompenter och lämmna in de hos psxcare där de sätter ihop det, tror att det kostar 500kr
  11. när det piper från burken så varnar datarn för nåt är fel.antagligen har du satt grafick kortet fel. vissa dator har en lampa som siter i moderkortet den ska lysa om något är fel.
  12. Playstaion 3 kommer minst hålla två år det finns inte mer att till läga på en 4. kanse bara att den blir mindre.
×
  • Skapa ny...