Hoppa till innehåll

Aircondition

Medlem
 • Antal innehåll

  3540
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

0 Neutral

Om Aircondition

 • Rank
  #10 Forumkändis

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  vettet
 1. Fortsätt utbilda dig och skaffa dig ett jobb istället.
 2. Aircondition

  Abort

  Vecka 22? 4 år tycker jag låter ganska rimligt. :D
 3. Ser du verkligen inte skillnad på att våldta barn eller att inte göra det? Du verkar ha stora problem med läsförståelse, men du kan läsa våra tidigare inlägg igen och försöka förstå.
 4. Köp förhelvete inte en så dyr dator. En dator för 10 000-15 000 kommer duga till alla spel du kan tänkas spela.
 5. En person som blir våldtagen som barn blir knappast pedofil. Jag har svårt att se att sexuella preferenser på något annat sätt än att man föds med det. Precis. Förstår inte hur dumma folk kan vara ibland. De flesta kan förstå att homosexuella aldrig väljer sin läggning, men inte pedofiler. Varför skulle det vara annorlunda med dem? Jag tycker att folk som läser för mycket Aftonbladet och samtidigt saknar förmåga att analysera borde få en "Jag är dum"-tatuering över kroppen och leva med skammen. Jag menar inte för att dom är det, utan som ett straff för att ha utövat det. Om nå
 6. Att diskutera namnet på det känns rättså irrelevant, men jag ska berätta för dig. -fil betyder att man har en dragning till någonting, t.ex. pedofil och filosof. Speciellt dendrofili måste väl vara ganska mycket trevligare att vara eftersom det innebär att man kan utöva utan problem. Det blir problem gällande pedofili och nekrofili eftersom man inte kan ha det utanför sin fantasi. Tänk själv att du bara ska ligga hemma och onanera till flickor hela dagarna utan att få knulla. Terapi för att försöka lära sig hindra de sexuella tankarna och ökad förståelse från samhället är lösningen för
 7. Precis. Förstår inte hur dumma folk kan vara ibland. De flesta kan förstå att homosexuella aldrig väljer sin läggning, men inte pedofiler. Varför skulle det vara annorlunda med dem? Jag tycker att folk som läser för mycket Aftonbladet och samtidigt saknar förmåga att analysera borde få en "Jag är dum"-tatuering över kroppen och leva med skammen.
 8. Det är inget brott att vara pedofil.
 9. Hahahaha. :D Har en liten fråga bara. Inte för att jag kan ett skit om sånt, men måste det vara en medlem som upptäckt säkerhetsbristen, kan det inte lika bra vara grabbarna på Flashback som jävlas?
 10. Aircondition

  Hd Film Laggar

  Nya VLC 1.1 brukar fungera för de som har en någorlunda kraftfull dator, för alla andra rekommenderar jag att ladda ner CCCP som använder sig av Media Player Classic Home Cinema, plus en hel del tillägg, för att spela upp film. Det är väldigt viktigt att man installerar det på rätt sätt så läs därför guiden här samtidigt som ni gör det. Happy HD! :)
 11. Fast de spårar ju tidigare samtal. Telia erbjuder bakåtspårning för 600 kronor tror jag. Jaså, det finns också. Vet du om det bara är Telia som erbjuder det eller alla andra stora operatörer också?
 12. Du kan begära av din operatör att de ska spåra inkommande samtal, men det kostar ett par hundralappar. Så har det varit innan iallafall.
 13. Katten är ett socialt djur, den är däremot inget flockdjur. Jaha, bara för att du säger det är det så. Gav ett par exempel varför inte, du kanske har något varför?
 14. Wow, är du dum i huvudet? :o Har aldrig sett något inlägg med så lite relevans. F.ö. är det väl bara för Fuska.se's ledning att gå ut och berätta exakt vad som hänt, så ni slipper all nyfikenhet.
 15. Som fan att katter är sociala djur, kolla andra typer av kattdjur. En huskatt kan aldrig överleva lika bra ensam som tillsammans. En katt kan inte heller överleva sina första dagar utan socialt umgänge, deras överlevnad är totalt baserad på att det finns någon erfaren där som kan hjälpa dem att lära sig allt de behöver. Sen att de kan överleva på egen hand är en annan sak. Vad det gäller inblandandet av hundar är det helt irrelevant. Guggo förklarade det rätt bra i sitt första inlägg. Katter tycker att det är rätt schysst att vara nära dig eftersom det garanterar deras överlevnad till skilln
×
 • Skapa ny...