Hoppa till innehåll

maxima

Medlem
  • Antal innehåll

    68
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

maxima's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hej! jag har precis startat ett team, och har två pokemon, den ena styr jag för det är "jag" såklart, men sen den andra som e med en frånbörjan, kan man styra vad den ska göra för attacker? hoppas ni förstår vad jag menar :blink: sen har jag en liten fråga till, man kommer bli fler än två sen? tacksam för svar! :)
  2. hej! jag har new super mario bros, och är nu på sista banan på det stora slottet, men kommer inte vidare! för när jag går igenom en massa dörrar kommer jag till ett lava ställe och när jag går där så kommer bara samma "bana" igen och jag kommer inte vidare! hoppas ni förstår vad jag menar! :blink:
  3. du menar väl den som man bokar bord med på resturanger?
  4. Okej, borde jag gå till butiken och få det bytat eller kontakta Ea games? jag har liksom haft spelet så i ett år! :angry:
  5. I går mina glasögon gick sönder :(
  6. maxima

    Efter Döden...

    Kanske födds på nytt? eller kanske blir ett spöke som inte syns?
  7. Jag tror att du behöver the sims 2 nattliv för att kunna ha mobil men jag är inte säker, :unsure:
  8. På mitt spel the sims 2 arbetsliv, så kan jag inte sälja mina saker! fast på simmarna som redan finns i spelet när man köper det så funkar det, När jag startar ett företag så kan jag inte bestämma pris och sånt på sakerna och det går inte att sälja! tacksam för svar! :)
  9. Jag längtar jättemycket! :cool:
  10. maxima

    Badminton!

    Japp! det är en super-rolig sport :cool:
  11. Koden måste vara exakt, den jag skriver är så här : boolprop (mellanrum)testingCheatsEnabled true när du har skrivit koden måste du gå till kvarters-läget och sen gå tillbaka igen till din sim-familj, nu kan du klicka fram och tillbaka på energi mat, osv.
  12. du kan nog inte befodra vem som helst i alla fall inte på mitt spel, det går bara för mig om dom är bra i färdighetspoäng och medaljer, :cool:
  13. Jag har the sims två, men jag kan inte ladda ner downloads från hemsidor, jag har varit på The sims två body shop men där är bara kläder jag redan har och sminket och allting sånt, när jag försöker ladda ner saker så trycker jag på ladda ner och sen spara och sen kommer en ruta till upp där trycker jag spara igen sen så laddar den och sen när det är färdig laddat trycker jag på stäng. Efter det går jag in på mina dokument och dubbelklickar på filen och sen kommer en ruta upp där det står " dubbelklicka på en packad fil för att installarera innehållet" sen kommer jag inte längre! tacksam för svar :)
×
  • Skapa ny...