Hoppa till innehåll

spel-maskinen

Medlem
  • Antal innehåll

    95
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

spel-maskinen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kingdom hearts,madagaskar och granturismo serien.
  2. Helt rätt! Här kommer rundorna Hoppas att ni ser tryck på den för förstoring.
  3. Varför inte, man kan ju ha ps2,snes,nes emulator på xbox och det är ju två skilda företag.
  4. Jag har redan en brandsläckare och när jag ska köpa en till så kan jag ju inte det för att jag byggt för mycket. Jag har även tagit bort allt för att testa om jag kan bygga annat men då när det är tomt på marken kan jag ändå inte bygga någonting för branskyddslagen.
  5. För att kunna bygga upp andra saker för ?branskyddsförsäkringen? Men det verkar inte fungera för mig
  6. Spel: Kingdom hearts, det tar långt tid men är roligast också
  7. Det är klart att man lysnar på det:) Jag lysnar alltid på 60-tals musik särskilt på the beatles. Har lysnat på dem hur länge som hälst och kommer aldrig att tröttna på dem.
  8. Tack för dina svar även i mina andra trådar:) Men varför blir det så? man vill ju kunna styra gubben inte att han bara står där och inte gör ingenting. Har en till fråga du kanske har sett den i en annan tråd. Det är att jag vill köpa en bänk och då står det att jag byggt för mycket och bör ta bort några saker. Då testade jag att ta bort allt, väggar, golv och prylar allt men det går fortfarnade inte att bygga för brandriskförsäkringen hur gör jag då??
  9. Det är en sak jag hjärna vill ha, men då står det att jag har byggt för mycket och bör ta bort några saker för att få bygga mera. Då tog jag bort en sak och det gick fort farande inte och tillslut tog jag bort allting (För att kolla) och då går det fortfarande inte att bygga någonting. Ska det vara så?? hur gör jag då för att få köpa den sak jag vill ha, och det råkar bara vara en liten bänk som typ inte kostar någonting.
  10. När jag och min kompis har spelat typ en timme på två spelare så "fungerar" inte en av gubbarna för när man ska trycka på ex sova så händer det ingenting alltså han lägger sig inte i sängen och sover, ska det vara så????
  11. Jag har en fundering som jag väldigt järna vill veta och det är om scph-30004 är den första versionen som kom ut till ps2. Och om den fanns att köpa 2000 eller om det var 2001?
  12. Vadå? Man måste väl chippa ps2 också om man ska spela från andra regioner?
  13. Jag tycker att det är ett väldigt bra och genom tänkt spel. Vet någon hur man skaffar "humle" bär det som har 40 i hunger? Hur mycket har ni i löner och vad jobbar ni som?
  14. Men om jag inte vill radera min gubbe på fritt läge kan jag ju inte låsa upp nya tomter eller??? En till fråga : Om det är 100 mellan personerna varför blir hon sur om man trycker på krama? Hur gör man för att de ska tycka om varandra? Och yttligare en till: Jag har nys börjat på berättarläget, Vad är det det går ut på är det bara att man ska uppfylla önskningar eller kommer det annat längre fram också???
  15. Jag har en del frågor: Om jag startar ett berättar läge far min sparning på fritt läge bort då( Ingen shansning för jag vill inte deleta den jag har) Finns det inget fusk så att man kan låsa upp alla tomter för jag vill ha en vid havet? Finns det ingen simbassäng? ( Har inte hittat någon på byggarläget)
×
  • Skapa ny...