Hoppa till innehåll

27Caramele

Medlem
  • Antal innehåll

    859
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    ekerö

27Caramele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. problemet är att jag har bara ett alternativ i mikrofoninställningarna och jag har sett på tex youtube.com att folk har kunnat välja stereo mix som ett alternativ inne i mikrofoninställningarna på skype vilket jag inte vet hur man gör eftersom att de har använt vista eller windows 7, jag använder xp
  2. Hur gör jag det då?
  3. 27Caramele

    Skype Problem

    jag vill kunna spela in när jag spelar tex Call of Duty samtidigt som jag snackar i Skype. Detta är ett problem för att om jag ska kunna spela in ljudet från spelet så måste Stereo Mix vara påslagen men om den är på så hör de jag snackar med i skype precis vad som händer i min dator. Jag har försökt hitta någon lösning runt detta men jag hittar inte något. Har ni någon aning om hur jag kan göra?
  4. BSOD? http://sv.wikipedia.org/wiki/BSOD Det kan inte vara grafik kortet som orsakade "Blue Screen"?
  5. Hittade den här http://shop.onoff.com/Produkter/Datorer__K...px?prd=23430049
  6. Ok men varför blir skärmen blå och datorn startas om?
  7. Jag har en DualCore AMD Athlon X2 250, 3000 MHz (15 x 200) och enligt Canyourunit.com räcker den inte men problemet är ju att cpu:n är för hög och enligt Treyarch så ska de ju göra patch för att fixa problemet. Det är inte så att det bara laggar för mig utan ibland (ganska ofta) blir skärmen först blå där det står något som jag inte hinner läsa för att då har datorn börjat starta om sig själv. Nu har också mitt grafik kort (som det inte var något fel på och orkade med spelet) crachat för att jag skulle testa om det gick bättre att köra efter patchen men då han jag inte ens testa innan datorn stängdes av och sen hade grafik kortet crachat. Men frågan är om min processor klarar av spelet eller om jag blir tvungen att köpa nytt?
  8. Åker på konfirmation till London med några kompisar :)
  9. PC? Vad har det med saken att göra? Jag fråga om han spela på PC? Ja men fortfarande, Vad har det med saken att göra?
  10. har nyligen fått en vivaz telefon och jag undrar om ni vet vart jag kan få tag i några gratis applikationer och spel?
  11. Nähe. Men jag antar att jag ska ringa steam men finns det något svenskt nummer till steam?
  12. jag har spelat cod 6 till pc ett ganska bra tag nu men jag köpte cod waw för 2 veckor sedan och har inte spelat modern warfare 2 på 2 veckor. just nu pratar jag med en kompis som helt plötsligt säger att jag har blivit bannad. Jag kollar upp det och, har man sett? Jag är bannad. :D ... ??? Jag har inte fuskat på något sätt. jag har spelat så ärligt det går. jag är väldigt irriterad och frustrerad. Jag vill gärna ringa och "klaga" men vilka ringer jag? är det VAC jag ska ringa eller?
×
  • Skapa ny...