Hoppa till innehåll

Putte

Medlem
  • Antal innehåll

    769
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Stockholm

Putte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Putte

    Spel Data?

    Jo, om du inte vill spela med 15fps, fast det kanske du gör... :P Jag föredrar istället 70fps och dx7, som förövrigt knappt skiljer sig från 9:an.
  2. Putte

    Spel Data?

    Omöjligt, du måste köra med dx7, eller hur?Om du inte ändrat något är det standard... Om du skulle prova att ändra skulle du märka att det laggade som f*n.. :P Du har nog rätt med det där att lägga 25k på sin dator, men jag vet folk som lagt det dubbla, så det är inte jätte mycket om man räknar relativt ;)
  3. Putte

    Data

    Så himla dyrt, du kan lätt köpa/bygga bättre än det där. Du kan få en bättre dator för 7000 som sagt. Grafikkortet kommer nog kosta runt 3000, rekomenderar varmt x800xl eller 6800gt. Många fördedrar 6800gt, det presterar oftast bättre i olika tester. Jag har x800xl och är absolut nöjd med det. Om du köper något av dessa kort kommer du kunna spela alla dagens spel utan några som helst problem. Det kort som följde med den datorn är också ganska okej, ligger lite under de här korten. EDIT: Tyvärr finns det inga bra färdiga paket för 7000, utan du får nog komponera ett eget. Någon som hittar något trevligt kan ju länka... EDIT2: Såg att det paketet kostade 10000, ska se om jag hittar något bra för den pengen. EDIT3: Här har du ett trevligt paket http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=C-GA2WH-SE EDIT4: Okej, har komponerat ett litet trevligt system för under 10k ;) http://www.datorbutiken.com/se/default.php?cartId=158634
  4. Putte

    Spel Data?

    Denna fråga beror ju på hur bra du ska kunna spela. Om du ska köra högsta upplösning, allt på max blir du tvungen att köpa en dator för kanske 20k.. För det första vill jag säga att en 800 MHz processor som Arood säger, absolut INTE räcker. För det andra vill jag säga att man inte kan gå på MHz eftersom AMD processorer gör fler "saker" per klockcykel". Amd är också den processor som presterar överlägset bäst i spel. Men en dator liknande denna skulle nog fungerar för att spela nya spel på max. AMD64 X2 4400+(alternativ AMD64 3800+), 2048mb, 7800gtx. Resten har inte så himla stor betydelse, bara det inte är helt värdelösa komponenter. Det system som Ludde säger skulle nog räcka för att köra alla dagens spel, men knappast på max.
  5. Putte

    -

    Övergav detta forum för ca 1 år sen. Sen dess har jag bara vart inne lite då och då... Gick istället över till sweclockers, och kommer nog hålla mig kvar där... Synd att dom tagit bort övirga ämne bara...
  6. Putte

    Hacka

    Nej, scriptkidds är barn som tror dom är häftiga genom att haxa med hjälp av något program som någon annan gjort åt dom.
  7. Putte

    Dell Data

    MJao, inte överdrivet, men å andra sidan är det ganska lätt att göra något fel om man inte har monterat förut.
  8. Putte

    Hacka

    Avundsjuk på vadå? Låtsas att man kan haxa?
  9. Putte

    Ska Köpa Annan Dator!

    Det bästa alternativet i den prisklassen, så ja, det är bra.
  10. Putte

    Hacka

    Men du måste förstå att du inte är värd att vara haxor...Scriptkidds som du, som tror dom är tuffa är VERKLIGEN det VÄRSTA jag vet!
  11. Putte

    Hacka

    MEN FÖR I h*lvete, j*vla SCRIPTKIDDS. SLUTA FÖRSTÖRA FÖR FOLK. TRO INTE NI ÄR "HACKERS", NI ÄR BARA SMÅ BARN SOM TROR NI ÄR HÄFTIGA. LACKAR VERKLGIGEN PÅ SÅNA HÄR HELT SJUKA TRÅDAR, FOLK SOM TROR DOM ÄR HÄFTIGA OCH KAN "HAXA"... OMG, SNÄLLA, NÅN MODERATOR BANNA MIG FRÅN DETTA SJUKA FORUM! Okej, alla kanske inte är dumma, men en sån här tråd blir man ju en aning förbannad på.
  12. Putte

    Dell Data

    Förutom att delarna kan gå sönder om du monterar fel.Du ska inte montera själv om du inte vet vad du pysslar med, och vet att man riskerar att förstöra delarna, och är bered att köpa nya...
  13. Putte

    Dell Data

    Är du spelare och vill ha en billig dator; köp inte dell, köp dator från t.ex datorbutiken eller komplett. Vill du jobba med kontorsprogram m.m. vill ha bra service och bra garanti på delarna till ett lite högre pris; köp dell.
  14. Putte

    Ska Köpa Annan Dator!

    Du har så rätt. Jag syftade nog på x1800xl :)
  15. Putte

    Ska Köpa Annan Dator!

    Vadå inte kommit, den kom ju typ för flera veckor sen... ^^Men den presterar inte mycket bättre, men är mycket dyrare. Så 7800gtx är fortfarande ett mycket bra alternativ!
×
  • Skapa ny...