Hoppa till innehåll

Jochen

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Jochen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja jag "löste" problemet igår, jag gick tillbaka till gravarna (jag hade uppenbarligen lite för bråttom tidigare) och då hittade jag tecknena på tvillinggravarna. Det är tecknet som ser ut som ett Z och de två tecknen som har ett V i sig (ser det ut som) som man ska få att lysa (och de andra tecknena släckta). Vilka "skatter" kan man sälja och vilka inte? Jag vill ju inte sälja saker till vapengubben som behövs i spelet för att ta sig vidare. Nu har jag fastnat igen (suck) och det rejält! Är jag blind eller bara korkad? Jag är för att hämta nyckeln (eller vad det nu är som öppnar kyrkdörren) vid vattenfallen, men jag hittar ingen väg in eller ner till dit jag ska. Jag ser ju på kartan att det finns en olåst dörr nere eller under floden, precis nedanför avsatsen som är i mitten av floden som man hoppar över, men jag vete sjuttsingen hur jag tar mig dit. Jag har hoppat över floden för att sedan längre ner längs floden hoppa över på andra sidan igen, sedan klättrar jag ner för berget via repet och där nere finns det en gubbe som man tar kol på, men inget mer av värde finns där, ingen spak att dra i eller någonting. Jag fattar ingenting, till slut så tröttnade jag och hoppades att jag hade det som behövdes för att öppna kyrkdörren så jag begav mig tillbaka, mötte "El gigante" och hundarna och allting, men väl framme vid kyrkan så var det stängt och ingen av sakerna jag har går att använda. Har begivit mig till vattenfallen igen, gått runt över allt och klickat som en vettvilling för att förhoppningsvis hitta någonting som går att flytta på, ta tag i, gå ner på eller vad som helst, men nada. Jag har så klart inte missat att hälsa på vapengubben på andra sidan sjön och även plockat med mig skatten (vad det nu var för något) som finns på taket ovanför hans stuga. Snälla någon, vad är det jag har missat, hur tar jag mig vidare, hur hittar jag vägen till "nyckeln"?
  2. Det var anledningen till att jag loggade in nu, jag ville ha svar på precis den här frågan jag också. Jag kommer inte vidare i spelet och jag vägrar att lämna denna "klocka" utan att ha fixat skatten (som jag antar man får när man har lyckats). Vad är det man ska göra? "Three family insignants of the dead ringers". Jag trodde att man skulle lyckas med att ha tre (de tre tecknen som liknar deras symbol) lysande och de andra släckta, men jag har försökt med alla möjliga olika kombinationer, men det vill inte ge med sig. Kan någon berätta vad man ska göra, vilka tecken är det som ska lysa?
  3. Fast jag kan inte haja att de överhuvud taget visade "sexakten" på tv-programmet (svt eller 4:an) när det inte finns med i det vanliga spelet. Ja ja ja, inte mycket att göra åt. Fast att få se CJ hångla har jag fått se i varje fall, både med killar och tjejer ha ha ha. Jag syftar alltså på när man kan spela 2-player (det "uppdraget" ligger i närheten av Big Smokes hem). När man sedan står nära den andra spelaren så trycker man på L1 om jag inte missminner mig, ja då blir det hångla av. Vad går det uppdraget ut på förresten, vad är det man ska göra för att klara det? Någon som vet?
  4. Jag har bara för någon vecka sedan inhandlat GTA San Andreas och har bara avklarat några uppdrag. Att ragga upp prostituerade på stan har jag gjort ett antal gånger, men det är inte det jag undrar om. Är det inte i San Andreas som man får se när man har sex med tjejer, se själva sexakten alltså? Eller vilket GTA är det man får se det? Jag har själv sett det på något data/tv-spels-program på tv. Jag antar att det kommer senare när jag har kommit längre i spelet, när man kan dejta tjejer och så. Fast när jag är inne på diverse forum och läser om GTA-spelen så ser jag inga trådar om dessa sexakter och det förvånar mig eftersom det är något som inte är alltför vanligt i tv-spel i vanliga fall. När och hur kommer man så långt att man får ha sex med en flickvän och sedan också får se "sexet" i spelet?
×
  • Skapa ny...