Hoppa till innehåll

Neos34

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Mölndal/Birfost

Neos34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej alla spel fantomer! =) Jag undrar vart i hela friden man kan hitta, den däringa pistolen med mantel rörelse och ratten med pedaler och växelspak.. Nån butik ni vet, beg eller nytt spelar ingen roll. Eller om ni vet nån som har nått sånt på lager = till salu? (Och spel till diverse kontroller).. Jag blir tokig, spelbutiken på hamngatan och nordstan, har ju inget. Bara till X-box, PS2, GameCube, å så PSP´n........ Och va é det för skillnad på PS2 och PS2 slim? (Borde vara för att den sistnämda än mindre, men skall man verkligen betala mer för det, nää tror inte det).. --:-- Hoppas jag inte gjorde mig skyldig till något brott, angående denna text klutt!? --:--
  2. Jag måste vara helt nollad, för jag fattar inte vad jag skall göra.. Over and out! :blink:
  3. Jo, men jag glömde å nämna att jag vill ha Svenska fusk som funkar. Nu spelar jag: Claire A Jag har spelat. Leon, Claire B..
  4. Jag sitter å spelar med konsollen: PSX, andra utgåvan. Med fläkt system. Och jag söker spel fusk, som funkar till spelet Resident Evil 2. Klarar inte slut bossen, som Claire. Sen undrar jag hur man kommer in rummet på näst sista bana innan tåg stationen. Det står att man måste vara 2 personer, för att aktivera datorn.. På samma bana som Monitor Room... Jag blir tokig snart.... Help! /Neos34, från Gothenburg/Sweden.. (OBS! Ja é grön här)..
×
  • Skapa ny...