Hoppa till innehåll

JackGBG

Medlem
  • Antal innehåll

    135
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

JackGBG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hejsan allihopa! Jag skulle vilja göra ett litet "prank" på en kompis och behöver eran hjälp. Ni vet kanske vilken hemsida Lemonparty är? Jo jag skulle vilja göra en sån liknande fast med typ The grudge tjejen som inte går att stänga ner och aldrig slutar låta! Skulle vart fett schysst om ni hjälpte mig!
  2. JackGBG

    Pandemonium 2

    Hej, jag letar efter ett spel som heter Pandemonium 2. jag kan inte hitte spelet som torrent och det finns bara till psx eller psp men jag vill ha det på datorn. kan någon hjälpa mig?
  3. Jag älskar låten i Sacred Groove på Twilight Princess :rolleyes:
  4. Fattar inte, du är typ lvl... 77? Och du har inte alla 1-9 med abilities och spells! Fattar inte hur ni kan spela så. Ret palas behöver väl inte klicka mer än 3 knappar @ExorZ 73 är jag. och har inte orkat dratt ut alla i DPS specc. @Hivee Sant :P I mitt prott specc har ju i princip fullt så. Här kommer min Druid Oxå :P Wizzyl.bmp Clausea.bmp
  5. Lägg in era sjukaste bilder T.ex Lagg BTW kolla denna Haha.bmp
  6. Asså jag tappade mitt DS i golvet och man kan typ spela i 10 sec sen så börjar det typ låta konstigt son när man tar ut ett spel när det fortfarande är på :P Men i allafall någon som vet ett bra och billigt ställe som man kan reparera det?
  7. jag drømde att jag inspekta nåpgon typ en human... tror jag och så var det værsta typ zelda med utspretat hår och hon var en ande :D jag ba ååå jag vill ha den
  8. Gå fram till den och clicka på A (Pick up)
  9. asså måste man trada
  10. Jag har typ alltid undrat tack :D
  11. Hur hittar man till nästa tempel efter Is templet??
  12. Asså hur får man Amani Bear mountet??
×
  • Skapa ny...