Hoppa till innehåll

Spelberg

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Spelberg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Spelberg

    Vilket Spel?

    Köp Kameo, det gjorde jag!
  2. Jag testade de flesta spelen innan köp pga min ekonomi och valde till slut Kameo och det ångrar jag verkligen inte. Då kan det tilläggas att det är just äventyrsspel som jag gillar bäst.. Gillar du tex Zelda och Rares tidigare äventyrsspel kommer du inte bli besviken på Kameo.
  3. Lyckas du få tag på en PSP med version 2.00 eller mindre så du kan nedgradera då är det värt det, inte annars. Inte med spelutbudet i dagsläget iaf.
  4. Det beror ju självklart på vilken storlek du vill ha. Jag köpte mitt SanDisk 1 gig på Webhallen för 735 kr tror jag det var. Eftersom det går så pass snabbt att överföra filer till PSP så tycker jag det räcker med 1 gig, men det finns ju större oxå om man vill ha det.
  5. Jag måste uppgradera till 2.0 innan jag kan nedgradera, är det ok att använda uppgraderingsskivan som följde med PSPn (köpte den på releasedagen) eller är det version 2.01. ? Nån som vet? EDIT: Prövade att nedgradera igår och det var hur enkelt som helst. Till alla er som tvekar kan jag verkligen rekomendera att nedgradera, bara att följa denna guide. Tack för en utmärkt guide som stämmer till punkt och pricka!
×
  • Skapa ny...