Hoppa till innehåll

bluelight

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

bluelight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. VAFAN! Var och bytte mitt spel idag, så när jag kommer hem så hänger sig det med typ en timme in i spelet..! Blir och byta till Burnout Revenge då.. Sur som en bäver, hur kan det bli så fel?
  2. Tjaaa.. Du frågade ju oss hur många det var och du orkade inte räkna själv.
  3. Lät inte bra alls det där älgen, borde man inte bara få ett nytt direkt? (Har köpt det i en hederlig affär, GAME om någon undrar).
  4. Tjena! Någon mer som har haft samma problem som mig? DOA4 hänger sig nångång ibland, inget annat spel på boxen utan bara DOA4. Inget lagg innan eller något utan bara fryser. Ja, PAL-60 hz är på.
  5. bluelight

    Xbox 360

    Om ni ställer eran krysslåda i en tv-bänk, då är det faktiskt väldigt svårt och stöta till den. Men visst, om man ska envisas med att ställa/lägga den på golvet är det nog stor chans att någon stöter till den. Patrik.
  6. Jag behöver hjälp.. Där i Water Temple när man ska döda två st Fire Troll's.. Läste en guide och där står det att man ska använda Rubbles blast men det fungerar inte! Och vattenbehållarna i taket räcker ju inte för att döda båda två.. Någon som har klarat det där?
×
  • Skapa ny...