Hoppa till innehåll

Gah

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Gah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. OWIJ tack :D Nu har jag klarat shadowtemple.. är i ökentemplet nu..! :D
  2. VART får man den? Jag är i Shadowtemple och behöver den för att kunna ta mig till bosses, men jag har inte den! Vart finns den? :blink:
  3. jaha har klarat hela spelet!
  4. Gah

    Downloads!

    Tja allihopa som läser detta! Jag bara undrar... Är det någon här som vet en sida som man kan tanka hem spel och sånt?! Skulle vara väldigt tacksam om ni gav mej några sidor! Annars är det väl bra med er eller? :D :blink:
  5. Ja.. VART får man tag på den egegtligen? Man kan ju inte köpa den nånstans ju.. Jag är vuxen och har precis klarat Forest Temple.. :blink:
  6. Gah

    Hjälp!

    den sidan sög! har du nån mer?
  7. Gah

    Hjälp!

    Hallå har nån en guide sida till Max Payne 2?! Skulle vara tacksam om ni svarade snabbt. Jag är där valo står på en plattform och kastar bomber. vad ska jag göra? :huh: :blink: :(
  8. Gah

    Gta-mods

    Hallå vem f*n bryr sej om mods!?
  9. Gah

    Max Payne Ii

    Hallå nån som spelar Max 2?! Behöver hjälp med en sak: Första gången man e Mona ska man ju täcka Max. Han har redan försökt med alla dörrar så man ska gå till nåt annat ställe. Vart går man?! :( :unsure: :o
  10. Please nån som har en guide till Dodonos' Cavern, jag har hittat bombpåsen och det, men vart ska man? Nån som har en guide? Eller nåt? :blink:
  11. Tack Tack Tack. Har hittat den nu! Wiiiiij
  12. Hur hittar man den? Eller jag menar VART hittar man den? Okej det är säkert skitlätt men jag hittar den bara inte!! Please nån som vet? :)
  13. Nån som vet hur man får bombpåsen, så att man kan ha bomber? Vart hittar man den? Skulle vara gutt om nån visste..! :)
×
  • Skapa ny...