Hoppa till innehåll

Teslis

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Teslis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag ber er om ni inte vet vad ja ska göra kan ni väl ge mig en länk till en bra länk till någon sajt där dom har en Walkthrough eller något liknande.
  2. jag hade oxå tappat bort ett spel. det var borta i ett halvåer och ja var skitlessen för ja hade kommit grymt långt. jag hittade det mellan mina madrasser :lol:
  3. men räkna inte med att få den i första taget.... har en kompis som har en 60 druid och kör MC (molten core) nästan varje vecka. dom har kört i säkert tre månader och har inte en enda bit av cenarius (eller tier 1 om ni föredrar det). och det är bara tier 1 vi snackar om.... tier 2 är grymt mkt svårare att få tag på för då måste man klara BWL oxå. och det mina vänner det är inte så lätt! ;)
  4. hallao jag har brutit det andra "sealet" (vindens).... nu då? jag ska ju till nån ö men jag får ingen båt i palmacosta.... tack på förhand!
  5. jo ja tänkte bara fråga om de här me "specialattackerna" Kalas kan få (hell fire,shining seraph. distorting wind mm). hur får man dom eller rättare sagt vad ska jag göra så dom blir användbara? har det något me nummren på magnusen att göra?
  6. Teslis

    Pvp

    det e typ bara att horde och alliance kan prata me varandra
  7. börja me pyro. sen lägger do 21 p i arcane. där är det viktigast att fixa: "improved acrcane explosion" 5/5 då blir din AE till instant cast! efter det tar du "evocation" som du channlar. den gör att din mana fylls på 1500% snabbare (när du channlar). och sist men inte minst "precense of mind". om du använder den så blir näste attack instant cast!! pyroblast+precense of mind=GÖTTIGT MKT SKADA!! det du lägger emella dom är inte så viktigt. :D :D
  8. annars e de rätt bra och köra SM. det blir ännu bättre om du har en lvl 60 te hjälp. fick 16 g (när ja sålt allt) där (me lvl 60n) men om du kör i vanligt party kan du nog räkna med att få ca 3 g. OBS! nu pratar jag bara om library, kör du hela kan du räkna me rätt mkt + några fina drops. dock tror ja att man måste vara lvl 34-36 för att få ett party.
  9. jo ja tänkte bara fråga om de här me "specialattackerna" Kalas kan få (hell fire,shining seraph. distorting wind mm). hur får man dom eller rättare sagt vad ska jag göra så dom blir användbara? har det något me nummren på magnusen att göra?
×
  • Skapa ny...