Hoppa till innehåll

Novacaine

Medlem
  • Antal innehåll

    215
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stranglethorn Vale

Novacaine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Dominos, kgPanels, xPerl unitframes, SexyMap, Recount, och djävulens påfund Gearscore. http://img517.imageshack.us/img517/9651/wo...22210164936.jpg
  2. Gief that account :>

  3. Då var det så att jag stod på banktaket i org, när jag såg en i trade som berättade att han skulle sluta spela och skrev ut sitt användarnamn och lösenord i trade, varpå jag försökte logga in och lyckades med detta. Efter att jag bytt lösenord på kontot kom jag att tänka på att det är registrerat på ett annat namn och en annan mail som inte går att byta. Om ägaren skulle vilja ta tillbaka kontot kan han lätt göra det med password recovery, men han verkade inte vara så intresserad av det om han lämnade ut sina uppgifter i trade. Så; vad ska jag göra med det här accountet? Det innehåller 5 karaktärer varav 4 lvl 70 och en lvl 77, alla har i stort sett full epic för lvl 70 och 77an har 4/8 t6 och olika saker från bland annat BT och hyjal btw.
  4. http://img90.imageshack.us/my.php?image=namnlsareuf4.png lv 76 atm :D
  5. jag är för tillfället inte med i något guild.. men varje gång någon ber m ig signa en guild charter står det bara "you have already signed this charter" med röda bokstäver, t rots att mitt namn inte dyker upp i namnlistan.. någon som vet vad felet är?
  6. http://www.wowwiki.com/Sylvanas förutsatt att man orkar översätta, det vill säga.
  7. så här. dock väldigt dålig :D http://img76.imageshack.us/img76/5986/namnloeskz6.gif
  8. jag har nu installerat om spelet, och det funkade utmärkt... förutom att hela wow-mappen försvann. förut fanns det en massa mappar, t.ex Interface där man kunde lägga in sina addons. det enda som finns nu är detta; http://img216.imageshack.us/my.php?image=interfacemapwu8.png vet att det kan låta tjatigt, men vad är detta? går det att återställa det som det var förut?
  9. hej. när jag startar upp spelet funkar det inte och det enda som kommer upp det här upp; http://img220.imageshack.us/my.php?image=interfaceai0.png vad innebär det? och hur får man tillbaka det? tacksam för svar.
  10. den ligger i östra delen av varrock, där man går igenom en grind höger om runeaffären.
  11. säg en lvl 126 som vill joina en klan för 30+ :s
  12. därför att dom reklamerar för hemsidor där man kan köpa gp, alltså rwt. eftersom man blir bannad för sånt så annonserar man på en lvl 3 eftersom det inte gör något om den försvinner.
  13. om man ska göra t.ex en sapphire amulet behöver man en amulet mould, en gold bar, en cut sapphire och en ball of wool. sen går man till närmsta furnace, använder gold baren med den och väljer mad man ska göra.
  14. exakt ^^' en snöglob. och när man skakar den får man snöbollar i inventoryt ^^'
×
  • Skapa ny...