Hoppa till innehåll

Amandarin

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Kiruna

Amandarin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Bild på dig själv? Kul att du spelar Keyboard! Gör jag med.. Och gitarr är svinkul! Fast spelar bara lite oseriöst hemma...

  2. herra, herra. varför ska man ha så bråttom? började röka när jag var 13-14, det ångrar jag idag. började även dricka ungefär samtidigt, jag önskar att jag hade väntat nåt år. är beroende av cigaretter, tidigare av snus. men det var alldeles för dyrt att både röka och snusa. mina föräldrar vet om det, fast glada är de väl inte, men de gör inte mycket heller. fast de kan ju egentligen inte göra så mycket.
  3. tycker att ni ska välja estet musik ^^ går första året i kiruna (har bott här hela livet) och det är svinkul! :D men velade mycket fram och tillbaka, tänkte gå mm, samhålls, turism eller lkab-linjen.
  4. hade tyckt det varit lite skumt om jag ville att en kille skulle smeka mig och han drog sig undan.. visst har det hänt att nån har tafsat på mig, ni vet, en kille lyckas stöta till en och sen "råka" komma åt brösten. en kille gjorde det mer öppet, han grabbade tag i min bakdel och tryckte sig mot mig. sedan gick han lungt vidare. jag sprang efter och drog ner hans byxor.
  5. 1-2 gånger i veckan ca 15-20 min P3 i bilen när jag ska till ridningen och när jag diskar tv är bättre
  6. igår. hade vikarie i engelska som luktade svett. men brukar inte skolka så ofta, då ryker ju studiebidraget
  7. Estet/musik is the shit (Y) ^^

  8. jaja, okeej då!

  9. what?! vadå inte från kiruna? varför skulle jag inte vara från kiruna?

  10. I'm a virgin. har varit nära några gånger, men, hur ska jag uttrycka mig... jag uppskattar myspys å sånt, men inte att bli störd kl 4 på morgonen av en svinbäng kille som har fått kåtslag.
  11. ja, som tjej måste jag väl säga att det är olika. det beror på vad man har för relation till personen. vissa killkompisar som jag har kan dra sexskämt, men jag är van vid deras jargong så det spelar ingen roll. ibland kan det vara kul. skulle en kille som jag inte känner så bra börja dra massa grova skämt skulle jag gå därifrån eller fråga vad han håller på med egentligen.
  12. Alla fattar att du inte bor i Kiruna!

    Haha xD

  13. Ja, kurt är efter galacticmon, vet nån hur man ska göra? jag har epic items, har klarat galacticmon, AM leaders, bk digimons (i circuit board) och jag har alla kort. vad händer nu? <{POST_SNAPBACK}> när du har klarat master tamers ska du till AM city och in i ett rum! alltså det gjorde jag. och då fick jag mötte kurt (kails brorsa). är det slut sen?
  14. dw 3 är den amerikanska versionen, där galacticmon är den sista bossen. dw 2003 är den europeiska versionen (PAL version). man kan då fortsätta efter galacticmon.
×
  • Skapa ny...