Hoppa till innehåll

Justusett

Medlem
  • Antal innehåll

    564
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Justusett's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hejsan! Någon som vill köpa 1k willows? Jag har försökt bli av med dom, men folk vill få det så otroligt billigt... Säljer alltså 1k willows för: 22000 coins :) Och ifall ni säljer rune axe så hojta till! Helst så ska det kosta 17 - 19k... Inte mer. Tack o hej lever pastej!
  2. Ok, tack så mycket :) Stötte på ett nytt problem, hur mycket kostar runefull?
  3. Hej hej, det är så att jag är en nybörjare på Runescape och undrar hur mycket dom här sakerna kostar: 1k Willow logs (Ska sälja, för att få råd med Rune axe) 1k Yew logs (Bra att veta helt enkelt...) Rune axe (Tänker köpa snart, lvl 40 wc) Uncut Sapphire Uncut Ruby Sapphire (Alltså cutat) Ruby (Cutat) Har frågat inne i Runescape, men det kommer bara fram scammers och osäkra personer. Så jag frågar er.
  4. Eftersom man kan hyra server hos er så tjänar ni ju i stort sätt pengar? Eller hur? Aja, ni får ju ha det hur ni vill. Det är bara vad jag tycker.
  5. bromma.mine.nu port 1000 Funkar fin fint.
  6. Det ser lite oprofessionellt ut när det står "OBS! Sidan ser bäst ut i FireFox!". Ni kanske ska ta bort det? "God eftermiddag!" kanske heller inte ska vara där, passar bättre med bara välkommen till Claneon. Det är i alla fall vad jag tycker.
  7. vent1.server.fuska.se port 3784 Den är bra, men jag satt i venten med några vänner så kom det en kille vid nan zero och störde, man kunde inte muta honom. Och det var mitt i en pcw.
  8. Men du, adda mig först på steamfriends: FragMentioN
  9. Vi ska använda Ventrilo. Här: http://www.filmzon.se/download/info/13 Det har ventrilo och Teamspeak, ta alltid den högst upp. Adda mig på steam friends: FragMentioN
  10. Processorn tror jag. Hey grabbar, har fått tillstånd av ash att göra reklam om min topic: http://www.fuska.se/forum/Fuskase_Mix-t90737.html Läs alla kraven innan ni ger er in i detta.
  11. Så här kollar du ifall du har 16-bitars i dina grafikinställningar(ska se ifall bilden blir rätt) -
  12. Du kan allt om ventrilo va? Alltså inställningar hur man connectar och sånt. Kan hjälpa med det ifall du vill.
  13. Här ash: http://www.filmzon.se/download/info/13 Det är ventrilo mix, flera versioner i ett. Ta alltid den högst upp och upptatera INTE versionen.
  14. Blir det kniv om lag eller lottar du fram vilka teams vi ska vara i?
  15. HeatoN? Han spelar ju aldrig med awpn. Sitter du och mytar bakom skärmen? EDIT: Aja grabbar och jag ska försöka dra mig i kragen, håll er till topicen.
×
  • Skapa ny...