Hoppa till innehåll

Saphone

Medlem
  • Antal innehåll

    222
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Från:

Saphone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tog "1558 Independent Avenue" :D
  2. Du borde ha väntat tills första september då Playstaton 3 slim kommer ut. Aldrig, tycker Slim ser för jävlig ut om jag ska vara ärlig. Den riktiga är mycket snyggare. Håller med. PS3 Slim är så jäkla matt. Fast jag har ju hellre ett 250 GB Slim en ett 80 GB vanligt.
  3. Final Fantasy Versus XIII Kommer väl också till 360? Ja, FFXIII kommer till Ps3/X360. FF Versus XIII kommer bara till Ps3. K, tack för upplysningen.
  4. Final Fantasy Versus XIII Kommer väl också till 360?
  5. Saphone

    Ps3 S'ljes

    Man får 250 GB för 3500 högst, och du tror att du kan sälja ett 60 GB MED 2 KONTROLLER DESSUTOM för 7000? :3
  6. Saphone

    Bra Spel

    Skämtar ni? Ni har ju glömt både Final Fantasy XIII och Assasins Creed 2 O_o
  7. Det är du som är trog om du inte ser att han skrivit "För mer info kolla http://pokemon-universe.com/"Och kan du inte engelska; synd för dig <_<
  8. Runt 30 spel, orkar inte ta upp alla.
  9. Gillar grafiken på Skate It.
  10. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks. Man kanske inte vill trixa? Åk med skateboarden då, billigare, väger mindre. Men man åker snabbare med en longboard Inte nödvändigtvis, beror fullständigt på vilka hjul och truckar man har, och styrkan i benen. Men man åker fortfarande längre på varje spark på en longboard Vilket gör det enklare än skateboard, som jag säger.
  11. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks. Man kanske inte vill trixa? Åk med skateboarden då, billigare, väger mindre. Men man åker snabbare med en longboard Inte nödvändigtvis, beror fullständigt på vilka hjul och truckar man har, och styrkan i benen.
  12. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks. Man kanske inte vill trixa? Åk med skateboarden då, billigare, väger mindre.
  13. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks?
  14. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då? För att det är enklare med en longboard Just det, det är exakt vad jag säger. Man åker Longboard bara för att man inte kan åka skateboard. Elr så vill man inte åka skateboard För att man tycker det är för svårt, och därför går över till enkla, dåliga Longboard. Bara för att man inte vill betyder det inte att man tycker det är svårt Inte nödvändigtvis, men longboard är för såna som inte kan åka skateboard. Dessutom är longboard bara att åka, ingenting att göra, bara såna saker som man kan göra på skateboard också. Du måste vara den största idioten i världen, SEN NÄR BLEV LONGBOARD FÖR SÅNA SOM INTE KAN ÅKA SKATEBOARD? SEN LONGBOARDS UPPFANNS.
  15. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då? För att det är enklare med en longboard Just det, det är exakt vad jag säger. Man åker Longboard bara för att man inte kan åka skateboard. Elr så vill man inte åka skateboard För att man tycker det är för svårt, och därför går över till enkla, dåliga Longboard. Bara för att man inte vill betyder det inte att man tycker det är svårt Inte nödvändigtvis, men longboard är för såna som inte kan åka skateboard.Dessutom är longboard bara att åka, ingenting att göra, bara såna saker som man kan göra på skateboard också.
×
  • Skapa ny...