Hoppa till innehåll

Kexx3

Medlem
  • Antal innehåll

    4978
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Sthlm

Kexx3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ÅÅÅÅH FY f*n VAD ÄGD!!!! ^_^ ^_^
  2. @WASD:Bra sagt. @Dezen:Nej,absolut inte...(Smart kille.) @Bisuta:Ååh shit du är min idol,sitta och kaxa på ett forum,f*n jag vill vara som dig!! =) =)
  3. Paladins är så j*vla fuskiga,det är sjukt töntigt,när man ska döda en så gör dom först cp-bubblan och sen healar dom fullt liv.Nästa gång man ska döda dom så är det ju det otroligt "o-fuskiga" lay-on-hands. Dom är asoverkliga i Arena har man en pala i teamet behöver man inte ens vara ett dugg skillad för att få högre ranking. När tänker Blizzard vakna upp och se skillnaden i bra-het mellan klasserna. Har dom inget bättre för sig än att nerfa Elemental shamans som redan slickar tillräckligt mycket röv,medans deras Palas är så gott som gudar. Jag har en warrior i mitt 2 v 2 arena team,och det går ju verkligen lyckat för oss,han kan inte använda recklesses i arena för det är "för bra",men paladinsen kan ju absoult använda bög-bubblorna. Det andra teamet nukar sönder mig först som är healer,och sen har warriorn inte en chans. Det är så j*vla rättvist.
  4. Är det någon som kan hjälpa mig med vart man får det första pre questet till Onyxia? Jag vill ha svar av såna som kan och inte töntar som skriver "Kolla Thottbot" eller "Vem är Onyxia?"
  5. Diddy o Baby luigi i barnvagnen dom e ballast :D
  6. Warrior,rogue är roligare i pvp. Warrior är mer önskat i instances.
  7. Sooooooft! Men du kan jobba på texten,en skarp skugga och lägre opacity skulle inte sitta fel.
  8. Står det rätt till i din verksamhet? :huh:
  9. n44b? Bara att dra in till stan och köpa ett,hur j*vla svårt kan det vara?
  10. Men hur ska jag göra det när det vägrar att ens öppnas?! SNÄLLA HJÄLP MIG,JAG ÄR EN DATANÖRD I TRUBBEl ?! :(
  11. Asså jag blir så j*vla förbannad på det där cp spelet. Jag har ju f*n inte gjort någonting,varför slutar det fungera helt plötsligt?!?!
  12. Jag tror inte att han är 5 år pga väldigt snyggt skrivet i första inlägget.
  13. Tyvärr funkar det inte för mig :(
  14. Jag satte igång datorn och helt plötsligt så ville inte wowet starta. Det kom upp att det inte fanns tillräckligt med ledigt minne på datorn för att köra,men det har ju alltid funkat. Jag körde ju i morse,och jag har inte gjort något särskilt med datorn sen dess. Hoppas att någon här vet hur jag ska göra,jag är tacksam för svar.
×
  • Skapa ny...