Hoppa till innehåll

Cattis

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Cattis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Det är svårt men du spelar med flöjten vid varje huvud och när alla tre huvuden sover så kan du springa förbi. Men du måste vara snabb när du spelar. Lycka till!
  2. Hej igen. Jag har kommit över näckrosbladen men inte hittat något gälgräs. Var kommer man ut från växthuset? Jag kommer bara ut samma väg som jag kom in. Alltså jag måste gå tillbaka. Och ja jag kommer inte förbi svamparna.
  3. Cattis

    Respons

    Hej alla! Är det verkligen så dålig respons på detta forum eller är det bara vissa spel som är intressanta? Vad är vitsen med detta forum om ingen ger något svar? Mycket besviken för jag trodde faktiskt att här fanns "proffs " på spel. :(
  4. Hej! Ja jag menar i växthuset. (Frågan var kanske ställd lite slarvigt) Har hittat ett par stycken kittlar och slängt på olika väggar men det händer inget. Kommer aldrig så långt att jag kommer genom växthuset utan fastnar på näckrosbladen :D Tack för svar.
  5. Hej. Jag har kommit fram till där man öppnar alla dessa blad och går över men kommer inte förbi svamparna. Hur gör jag?
  6. Cattis

    Harry Potter

    Hej alla! Sitter med Harry Potter och den flammande bägaren, kommit till Den förbjudna skogen men kommer inte längre! Hittar ingenting annat där än en stor sköld vilken jag inte får tag på. Hur får jag död på de vita svamparna? Och hur kommer jag vidare? Tacksam för all hjälp.
  7. På andra banan(den röda) i Bowser dal i Super mario world ska man väl kunna ta sig till slottet som är ovanför men jag vet inte hur,nån som vet och nån som vet hur många banor det finns totalt? Jag har hittat 88 banor.
  8. Cattis

    Problem

    Tack för erbjudandet men jag fått det översatt.
  9. Cattis

    Problem

    Nej jag har inte alls varit därnere och köpt spelet utan uppe i Sundsvall
  10. Cattis

    Problem

    Hej Det var längesedan jag var här. Hoppas alla har en skön sommar. Har skaffat mig ett spel som jag inte blir klok på. Spelet heter " Sentinel returns " Problemet är att allting i spelet är skrivet på italienska och spanska och jag kan inget av språken. Någon här som vet vad spelet går ut på och/eller var jag kan hitta mera information om dethär spelet. Tack på förhand :rolleyes:
  11. Cattis

    Dink Smallwood

    Hej och tack för respons. Jag har använt fireball, är på level 7 och har 21 i attack men ändå lyckas jag inte ta dö på dessa goblins. Är det någon som vet hur många level man kan komma till? Måste jag ha högre i macig (har 6 ) eller i defence ( har 12 ) Och de som inte vet något om spelet kanske kan låta bli att svara alls B) tack! Mvh
  12. Cattis

    Dink Smallwood

    Hej Finns det någon här är bättre på Dink Smallwood än vad jag är? Har kommit fram till Goblins staden och har försökt otaliga ggr att döda dessa sega saker men icke. Resultatet blir att jag själv dör. Kan någon tipsa mig hur jag ska undvika att bli dödad hela tiden? :rolleyes: Mvh Cattis
  13. Cattis

    Lighthouse

    Hej Har förr varit medlem här men eftersom annat har upptagit min tid så har spelandet kommit på efterkälken. Nu har jag tagit upp mitt gamla Lighthouse igen. Har kört fast i laboratoriet. Hittar inte det som ska visas på datorn för att allt ska funka. Någon som förstår vad jag menar och som kan ge tips hur jag ska gå vidare. Mvh Cattis
×
  • Skapa ny...