Hoppa till innehåll

Brynjard

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Brynjard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kingdom Hearts finns redan som Anime-film. Men sedan vet jag inte riktigt på vad för slags film du syftar på men som sagt, Anime-filmen finns redan!
  2. Jag ser inte ner på din kritiska sida. Allting i hela spel världen behöver inte ha den bästa grafiken i spelens historia bara för att man skall kunna spela det. Underhållningsvåld och Hack`n slasch är riktigt j*vla roligt. Mer meningslös våld åt världen tack! Misantropiska bajshuvuden och en lokalisering till tarmar och substanser i en 2D-värld full av zombies som skall tillbaka till underjorden än en gång fast på ett brutalare sätt!
  3. Är du trött på sega zombiesar som bara passérar förbi lite å och då? Vill du kunna tortera zombiesar i stil med Postal 2? Då är Dead Rising någonting för dig! Den 28 September så släpper Capcom - Dead Rising till Xbox 360 och Xbox Live! Trailer: http://images.webhallen.com/files/t_deadri...x360_e35_hd.wmv
  4. Ser fram emot den svenska upplagan som f*n!
  5. Så bara för att det är de senaste, så är de bättre än de 2 första?
  6. För mig så fungerar det. Sätt in PS1 minneskortet till PS2 det skall garanterat fungera!
  7. Vad ska man köpa för att kunna höja sin defense så mycke? :blink: *e inte så smart* Om man har sin motståndares mp uppe *jag kommer inte ihåg om liv heter mp just nu men men* då kommer jag precis till mitten av det "sista gula" så man kan se det "gröna" om du fattar vad jag mennar hehe <_< och då gör Ansem en attack *som jag inte kan se! -.-' *och då dör jag på en gång!!!! *suckar som om allt vore hopplöst* <{POST_SNAPBACK}> Om du använder vissa ringar också så kan det hjälpa dig att både får bättre health och bättre defense. Men om du går till shoppen på första världen och tar ner stegen med hjälp av en Trinity, så kommer du till dom där små fula gubbarna med en röd Pom pom på huvudet uppe på övervåningen av shopping butiken. Där kan du sälja dina ringar och få bättre AP, MP och Defense!
  8. Ja, men möjligtvis så har du inte köpt det i Sverige!
  9. Någon mer än jag som ser fram emot det släpp? :zzz: Hur tror du det kommer att se ut? kommer man fortfarande att få springa runt med Kalle och Långben, eller blir det några nya karraktärer? Och vilka världen skall man besöka denna gången? Hmm..
  10. Om man uppdaterar sin Defense hela tiden såfort man antingen köper eller får genom att levla upp. så är det bajs enkelt att döda de sista bossarna. Jag var på level 62 och när jag blev slagen/skjuten så tog det nästan ingen skada på mig överhuvudtaget.. sedan så får man vara snabb i fingrarna och Heala sig lite då och då! btw, är det någon som har gått igenom hela spelet och klarat att hitta alla Dalmatiner/Vykort och Trinitys? Jag satt länge med det, men klarade de tillslut :) Jag längtar som f*n tills i sommar då Kingdomhearts 2 kommer ut :)
  11. Jag slog endast sönder tunnorna, utan någon magi eller någonting. Sedan så börjar turnéringen och på slutet så får du möta en karraktär från Final Fantasy. jag har klarat 3st turnéringar just nu och har endast klarat aladdin och monstro, när man kommer vidare till andra världar! sedan så stängde jag av XD
  12. Jag fick mitt gratis. Men det var något år efter släppet :P
  13. När man har varvat Devil May Cry så står det någonting om Secret Mission. Men det jag inte förstår är att man får göra samma uppdrag som tidigare? :blink:
×
  • Skapa ny...