Hoppa till innehåll

Ryu

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Ryu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du vet att det finns såna stenar som skadar en om man kommer nära? ta pilbågen och håll inne magi knappen (L tror jag) skjut den röda eld glumpen på en av stenarna och dom kommer gå i sönder
  2. förlåt.. Jag vet bara också det är svårt, enligt kompisar.. Har inte någon större lust att prova gillar inte sonic spel så jääääte mycket..
  3. Ryu

    Naruto Och Photoshop

    Naruto: Nån mer som gillar naruto och kollar på det kan adda min msn? Photoshop: Någon som kan ge en sida med lite tutorials till PS 7.0?
  4. ett tips vore att SPELA FÖR h*lvete SJUK KORKAD TRÅD
  5. Behöver du hjälp? sjuk lång tid för mig att lista ut vad man skulle göra där..
  6. Nintenbdo har meddelat att dom inte kommer släppa en ny sepal maskin till TVn på ett bra tag utan jobbar mer på det nya GameBoy:et vid namn GameboyDS.. DS: Double Screen Dom har dock inte velat berätta hur maskinen kommer se ut. Och det där med ingen ny TV spels konsol är som jag sa.. Dom satsar mer på till lägg till GC tex som denna GameBoy Player eller den lilla Screenen man kan köpa.
  7. Du suger på att stava :P Final Fantasy Crystal Chronicles.. Har det redan.. AAAAS coolt!
  8. Jag är inne i town of Wendel, Har snackat med "sagen", Dark Lord har kommit och tagit flickan, jag vaknar på innet , snackar med han där Gemma Knighten, han säger att jag ska gå till kattedralen igen. Men jag kommer inte in. Hur ska jag komma in dit?
  9. Bry vad det fick? Superplay kan ta sig? Alla som spelat det tycker det är bra
  10. Har redan Sword of Mana till GBA.. men jag har fassnat kan någon hjälpa mig?
  11. Själv hade jag sagt hur man gjorde den.. Dels för att inte få dom känna sig utanför och dels för dom är faktiskt sina polare! Man måste vara rädda om dom man har! Tillsisst har man inga.. Fasst man för spöa dom lite för att visa vem som är boss, sen kan man berätta det :)
  12. lalalala fånga han på en ultraboll och inget annat :)
  13. men bry..Har ju ändå Sapphire :)
  14. vadå fullvuxen 13 åring.. Man ska va FJORTON då är man vuxen :visslar: Pokémon spelen var kul ända till en skitunge radera mina sparningar..
  15. Ryu

    Eon Ticket

    orka chacka det nu när man sitter och s0ftar som en potatis vid daton.. kan kolla det snart..
×
  • Skapa ny...