Hoppa till innehåll

thepokemon

Medlem
  • Antal innehåll

    287
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Med honom

thepokemon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. pkmn emerald ska komma ut lite senare
  2. mina dröm pokemon skulle vara... cyndaquil torkoal corphish grovyle mudkip salamence
  3. vilket gym menar du???den där med el-pokemon i vermilion staden eller vilken? om det är i vermilion så ska du leta i soptunnorna som finns inuti gymmet
  4. Jag har: Vaporeon lv.31 Sandslash lv.31 Beedrill lv.31 Charmeleon lv.31 ;)
  5. jag önskar att det var lika billigt här!!!!!!!!!!!! *tur för er som kan kinesiska eller japanska*eller som har varit där B)
  6. ja tycker sidan e jätte bra och jätte rolig för att det går att hitta alla möjliga pokemon och från början kan man välja: bulbasaur,charmander,squirtle,pidgey,pichu,chikorita,totodile,cyndaquil,poochyena,treeko,torchic eller mudkip. Och själv spelet är som de andra spelen som man har till konsolerna´"gameboy,gameboy advanced"och man kan möta andra och man kan köpa masterbollar!!som e jätte billiga! det e bra men om de e nåt som e dåligt så e det när man ska gåååååååå det tar ganska lång tid för DET! för er som e medlemmar i sidan: vad heter ni i den sidan? p.s.kan ni några pokemon-hemsidor som e bra?
  7. yesss nya firered och leaf green har kommit ut idag !!! :D
  8. kommer det att komma nya pokemon spel senare efter firered och leaf green?
  9. ja men vänta tills de kommer om de e så viktigt att du vill ha den.. :huh:
  10. det är gratis o as-kul! men hur får man typ torchic o de andra start pkmn om man redan har valt typ charmander men vill ha en annan oxå jag tror att det går för jag hittade en shiny bulbasaur men hur gör man eller vart i mapparna hittar man???
×
  • Skapa ny...