Hoppa till innehåll

blue_yoshi

Medlem
  • Antal innehåll

    414
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

blue_yoshi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. då ska denvara där i närheten. annars kan du kolla på www.gamefaqs.com klicka på game cube sedan på "Z" sedan på zelda "tp" sedan tar du den första rubriken som det inte står WII bakom i ()där finns allt du behöver veta. tror det var på 600 eller så var det på 500 du fattar när du är där ^^, lycka till
  2. men det finns väl bara en kist rakt fram? :huh: :mellow: i det rättvänta är det väl en råtta med bomb på svasen som springer där? :unsure: :unsure:
  3. men det vet jag redan.. men alltså när jag skjuter med mig hookshooten så hamnar jag ju på den där gråa stenen med galler och sedan ska man gå rakt fram.. men det går ju inte :huh:
  4. hihi.. jaa du ska använda din mirrorshield. när en av häxorna kastar e.x eld mot dig så ska du ta fram skölden så att den träffar den. då kommer den att börja blinka rött sedan ska du fånga elden 3 ggr (sammanlagt) sedan kan du använda din sköld på ishäxan och då blir hon lite skadad.. sedan ska du fortsätta så. men akta dig så du inte exempelvis har tagit is först och sedan tar eld då blir du skadad :P lycka till och hoppas att du förstår :)
  5. kan någon hjälpa mig? jag fattar inte det här.. Stone Tower Temple - Get the Giant Mask After collecting the Boss Key, Soar to the entrance, then go forward to the intersection and Hookshot up to the Chest on the ceiling to land on the narrow platform. Go forward through the door (Small Key required) and defeat the Eyegore to make a Chest appear, then open it to get the Giant's Mask. om man är i stone tower och precis hämtat boss nycken så är ju allt upp och ner.. och dåkan man inte gå rakt fram som det står där att man ska göra :( :unsure: kan inte någon hjälpa mig.. snääälla.. :unsure: :unsure:
  6. jag kan itne skriva in koden för pengarna :angry: <_< vad gör jag för fel..? allt man ska göra är väl att först trycka på ctrl shift + c och sedan skriva in rosebud ??
  7. Är det kanske någon som har lust att hjälpa mig..? :( :unsure: jag undrar hur man snabbast kan tjäna pengar på vår, sommar, höst.. sedan vill jag också veta detta.. hur mycket är ... värt? ägg brons silver guld tack på förhand :)
  8. blue_yoshi

    Robinson

    hejsan.. om man har för mycket grejor är det ju bara att lägga ner det på marken ;) men jag vet inte hur sjutton man får bort fågelfät! hur sjutton visslade man?!?!?! :visslar: :visslar: :angry: och jag fattar inte riktigt vad du menar med de där du skrev.. man klickar ju bara på pilarna till vänster och höger.... om det är de som du menar..?
  9. jahaaaaaaaaaaaaa :D:D:D är det så man ska göra :P tack så jäääääätte mycket för hjälpen :cool:
  10. en liten röd prick betyder att det finns en hemlighet.. en stor ska betyda två ;)
  11. uhmmm... testa att lägga i rätt forum.. :huh:
  12. jag har hittat nästan alla spindlar.. men jag saknar 4 stycken.. är det någon som vet 4 stycken som är kluriga att hitta på..? :huh: :( <_<
  13. hehe okej :D inte så noga med de då men :cool: någon som kan svara på mitt inlägg? :visslar: :unsure: :meddum:
  14. aså. jag fattar inte hur jag ska få brevet till Kafei´s mamma :blink: har klarat av de där uppdraget och fått den där masken. men jag har inte lyckas fått postman´s hat och då måste jag ju ha brevet till Kafei´s mamma. när får man de då? och hur? man får väl de av den där killen i Curiosetyshop eller vad nu den där butiken heter där han säljer stulna saker. har köpt allt av honom. men sedan står de ju, när man kollar i Bomder´s Notebook, "Backdoor" vad menas med de då :blink: sedan undrar jag hur jag får den där masken så jag kan snacka med mumierna eller något liknande. man ska gå in i nå hus i Ikana Canyon eller hur? men jag fattar inte hur/vart Ô_o tack på förhand. vill ha jätte snabb hjälp.. ska liksom bort och jag vill ha spelet med mig
×
  • Skapa ny...