Hoppa till innehåll

TheOne

Medlem
  • Antal innehåll

    676
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    The Matrix

TheOne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har ni några tips på vad jag kan göra för att levla fortare? Typ vet ni en jättebra quest eller så? Är en lvl 26 Night Elf Druid.
  2. Hur mycket bättre/sämre är Source om man jämnför med 1.6? Jag funderar på att köpa Source så motivera helst ditt svar.
  3. som titeln säger och vad är speciellt med det? Någon som vet??
  4. du kan inte mena allvar,musiken var ju grym!!
  5. Och jag som tyckte runescape var dåligt innan xD
  6. TheOne

    Asgo Film Xd

    Vad tyst det blev Världens roligaste film,har kollat på den 20 gånger den är fortfarande bra :P Ni som inte tål sex skämt kan kolla bort ;)
  7. "Måste säga att jag känner mig klart träffad av den här tråden, men visst om ni skapar regler för valet att ha olika färger så kan jag klart säga att den absolut sista anledningen för att stanna på forumet försvinner." Om den ända anledningen för dig att vara inne på fuska är att man kan skriva rött,då kan du ju lika gärna lämna fuska och gå in på msn och chatta. "så länge man kan skriva med röd text så kommer jag göra det eftersom det förknippas med mig och är det enda som kan göra mig ihåg kommen här och inte bara en i mängden som de flesta andra är." Ja förvisso,men andra personer som är ihågkomna här, kommer förbli det ett tag iallafall (om de nu skulle sluta på fuska av någon anledning) Dem har blivit ihågkomna för något som räknas,t.e.x deras åsikter,vilket är bra. Det enda jag kommer att komma ihåg dig för det är att du är en störande person som hellre fortsätter skriva med röd text och att 20 medlemmar inte trivs här. Än att du skriver vanligt och kan skriva dina åsikter och kanske blir ihågkommen för det istället,är inte det bättre?
  8. Jippi! bara en fråga.är du helt säker på att det är lagligt? verkar nästan lite för bra för att vara lagligt :P
  9. TheOne

    Starcraft Prob

    ska du ha en cd key till själva spelet bara?
  10. TheOne

    Nedladdnings Program

    men man borde väll ändå fatta att ingen riktig låt kan vara 197 kb stor? 9/10 filer är inte virus men 1/10 är det
  11. pheew..jag trodde att jag hade bannat mig själv på något sätt :P men fixa det så fort du kan...helst inom ett par timmar för jag har inget internet snart som du vet :(
  12. Vill bara säga detta till alla i tråden: Jag kommer att flytta datorn till det nya huset (idag) men internet kommer jag inte att få på en eller 2 veckor. Jag kommer kanske att kunna vara ett par gånger men,det blir tveksamt... PoisoN: Jag har gjort klart map 105 och gjort lite på 106..kommer nog att göra så mycket jag kan på 106 idag innan flytten. Såfort du ser det här så logga in på Centrycraft så kanske jag hinner visa.
  13. Jag har Windows XP home...
  14. jag hittar den inte,jag har testat det där med visa dolda mappar och har sökt på hårdisken men hittar ingen. Varför?
  15. Öhmm,jag fick det aldrig...det gick ju så segt så du avbröt..
×
  • Skapa ny...