Hoppa till innehåll

pcman

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

pcman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. pcman

    Värsta Lärare

    Fasen att det finns sådana lärare som inte kan ta hand om sådana som är yngre än sig själv!!! Fega lärare./pcman :student: Jag går i 7:an VT och vi har en lärare som har jätte jobbig röst! Men dem flesta i min klass håller på snackar och visar ingen som helst respekt för lärare! Hon går ändå i pension snart, men elever kan också tänka sig för, SLUTA PRATA!!!!!! /pcman :meddum: :student:
  2. pcman

    Ett Program

    Hej!Det finns att hämta "MSN Plus 3"! Där kan du ställa in autosvar om du vill! Adressen är MSN Messenger Plus 3.63.148 När du kommit in på sidan hittar du en "HÄMTA MSN MSG 3 NU"! Hoppas det funkar bra! PS. Finns en massa andra funktioner i msn msg plus 3! På sidan du hittar ladda hem hittar du även information om MAN MSG PLUS 3! DS. Hoppas du inte menar att detta är ett tillägg!!! Lycka Till /PCMAN :student:
  3. Har du målat den bilden i Paint. Det är inte i Photoshop eller något sådant program, PAINTSHOP PRO???/PCMAN :meddum:
  4. Hej! Här finner du hjälp till The Sims 2. Jag kan många fuskkoder till The Sims 2. Men en sak, det är att jag svarar inte på den som tjatar! Jag vill bara uppmana att det finns många fusk, tips och tricks på www.fuska.se! /pcman :cool:
  5. Hej! Jag har The Sims 2 Julpaket. Man kan inte ändra årstider eller vad man ska säga men man kan köpa jul- och halloweensaker vad jag vet. Ibland kommer jultomten, han sitter i sin släde och åker på himlen iallafall. /pcman :zzz:
  6. Det finns hur många fusk som helst till The Sims 2! Pengarfusket är: kaching = 1000 simdaler motherlode = 50000 simdaler (För att få fram fuskrutan klickar du på Ctrl+Alt+C)
×
  • Skapa ny...