Hoppa till innehåll

The heartless

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Sängen *sovande*

The heartless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad ska man köpa för att kunna höja sin defense så mycke? :blink: *e inte så smart* Om man har sin motståndares mp uppe *jag kommer inte ihåg om liv heter mp just nu men men* då kommer jag precis till mitten av det "sista gula" så man kan se det "gröna" om du fattar vad jag mennar hehe <_< och då gör Ansem en attack *som jag inte kan se! -.-' *och då dör jag på en gång!!!! *suckar som om allt vore hopplöst*
  2. Tack så mycket! :cool: I will kill that bastard!!! :medieval: :rambo: :ph34r:
  3. sog? mennar du den där Svarta gurdian?fast det e ju ganska svårt han e ju på Ansem hela tiden men Muchas gracias :D :cool:
  4. hehe vet du hur man dödar Ansem på andra gången man möter honom i strid? :rolleyes:
  5. tack men det var inte den bossen.. det var Malicifent den onda häxan fr Törnrosa när hon hade blivit en drake... men tack ialla fall om du hittar nåt om henne så kan du väl säga till :)
  6. Hej jag har fastnat på kingdom hearts. Det är den näst sista bossen *typ!* och det är ju Malicifent *den onda häxan i Törnrosa* och när hon har blivit en Drake. *ger lite extra info för att fatta var jag har fastnat nånstans:* Rikku har fått en ny sorts "Keyblade" och han låser up Malicifents hjärta och hon skricker "Darkness.. The true Darkness!!" Och sen så blir hon en drake och börjar attakera mig, och jag har satt på så man kan se hur mycket liv hon har *kommer inte ihåg just nu om det hette hp lr mp* och jag lyckas nästan varje gång jag försöker få ner hennes liv tills det är grönt. *Hennes sköldar börjar att lägga av* Men helt plötsligt så dör jag!! Och jag har testat 1 miljon gånger och det händer så hela tiden va ska jag göra? :blink: please help me before I'm going crasy!!
×
  • Skapa ny...