Hoppa till innehåll

Raseborg

Medlem
  • Antal innehåll

    96
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Raseborg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag är redo att dö för konunga familjen.
  2. Det är sossarna som bestämde det. Kanske högern ändrar åldersgränsen.
  3. Tror du att det är Reinfeldt som sätter åldersgränser på spel och film?, om du tror det är du väldigt dum... På spel som inte är gjorda i Sverige bestämmer inte ens Sverige åldersgränsen på, då är det tillex. EU som bestämmer.
  4. Raseborg

    2 Kontroller?

    Lär dig stava! Det heter Nunchuck inte Nakanuki!
  5. Raseborg

    Kommunism

    Om man tillex. går runt med en komunist stjärna och deras symbol händer ingenting men om man går runt med ett hakkors kommer polisen. Så då är det väll inte demokrati? Om de har suttit i regeringen har de suttit med sossarna och utan makt... Hehe...
  6. Raseborg

    Kommunism

    Vad menar du med det?, om jag var tysk och sa något dåligt om hitler hamnade jag i fängelse. Om man ska tillåta komunism i sverige kan man lika bra tillåta nazism, nazism är ungefär samma som komunism men bara att komunismen är värre.
  7. Raseborg

    Kommunism

    Ut med komunismen! Se bara på kuba tillex. där är det komunismen som bestämmer, om man säger att något är dåligt (tillex. ledaren) kan man bli avrättad! Eller se på sovjet där blev man avrättad om man inte såg glad ut när ledaren (diktatorn) kom. Sverige ska vara ett höger styrt land! Allt rött blir bbbblllåååtttt, blått! Det finns nog inte så många invandrare från Finland och Norge för de har det mycket bättre i sina egna länder ...
  8. Det kommer gå med: Super Smash Bros Brawl. Elebits Battalion Wars 2 obekräftade spel (kommer kanske gå): Far Cry: Vengeance (det kanske kommer gå att ladda ner en sak så det går att spela online) Mario Strikers Charged Metroid Prime 3 Animal Crossing.
  9. Raseborg

    Vilket Spel?

    Red Steel! Köp Red Steel, du kommer inte ångra dig!
  10. Kan man inte ha kul med bra grafik???
  11. Aftonbladet är verkligen inte de ända i Sverige som testat PS3, man kunde tillex. i torsdags testa PS3 i Malmö på Sony Center.
  12. Den kommer se ut som på den bilden, min kompis har testat PS3 och den ser ut så.
  13. Raseborg

    Provspela Wii!

    Jag har testat Wii i Danmark för 2 veckor sen, jag hann bara testa Wii play.
  14. Jag har letat runt lite men jag hittar ingen sida där tillverkaren till Super smash bros brawl. bekräftar att den ska gå att spela online.
×
  • Skapa ny...