Hoppa till innehåll

sajmon

Medlem
  • Antal innehåll

    79
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sajmon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. sajmon

    Cod 4

    Har snackat med en snubbe nu och gjort ett test på whatsmyip.org/ports. Testade den porten som ska va öppen for cod vilket är 28960. då stod det "Port 28960 timed out". Jag har öppnat den på min brandvägg i både UDP och TCP så det kan vara i routern i så fall. Men det vet jag inte riktigt hur man fixar.
  2. sajmon

    Cod 4

    jo jag har xp. men hur kommer det sig att brandväggen börjar blockera bara sådär? har aldrig gjort det tidigare
  3. sajmon

    Cod 4

    jag har anslutning och jag har senaste patchen
  4. sajmon

    Cod 4

    Nu är det så att jag har lirat cod 4 online nästan varje dag ett bra tag, och det har aldrig krånglat något. Men igår så hittade jag inga servrar, det stod bara " Waiting for response from mastery server" sen hände det inget mer. Alla portar som ska va öppnade är det och punkbuster är uppdaterat så jag vet inte riktigt vad det kan vara, Nån som kan hjälpa mig?
  5. köpte medal of honor airborne idag, och när jag ska installera skiten så ballar det ur på nått sätt. Först får man välja språk, sen skriva cd key, sen så står det preparing installation, o sen kommer skiten som ballar ur. DÅ står det alltså "Vänta medans Windows konfigurerar AEGIA" sen så händer det ingenting alls. Någon som kan hjälpa mig???
  6. sajmon

    Grafikkort

    Det mest grafikkrävande jag lirar nu är nog Crysis, o det ser faktiskt inte så bra ut på min nuvarande dator. Har en ganska gammal burk men visst, eftersläpningar har jag märkt, även på vissa spel som inte alls kräver samma prestanda. Men en polare har det grafikkortet jag nämnde o han lirar tydligen Crysis på max inställningar utan problem. Vet ej vad för slags skärm han har dock. Men det borde inte va några problem med en nyare 22" skärm.
  7. sajmon

    Grafikkort

    min nuvarande skärm har - 1280x1024 upplösning, 1000:1 kontrast, 16 ms responstid.... 22 tummarn har - 1680x1050 upplösning, 2000:1 kontrast, 2 ms responstid.....
  8. sajmon

    Grafikkort

    tja funderar på att skaffa CLUB 3D HD 3870 PCI-E 512MB, verkar sjysst o har ett bra pris. men vad tror ni, håller det för alla spel på marknaden? funderar även på en 22" skärm ASUS VW222U. åsikter om den uppskattas med :) har en HP vs19b för tillfället
  9. sajmon

    Unreal Iii - Lagg

    mina systemkrav passar utmärkt för att kunna lira unreal tournament III, men det spelar ingen roll vilken upplösning jag kör på i spelet det blir skit kass grafik ändå + musen laggar + spelet går fort, liksom som om jag rör mig jättefort o de gör botarna med. nån som har nån ide?
  10. nån som vet i fall det finns nått liknande som armory fast man kan byta ut saker och gems och jämföra sina totala stats?
  11. sajmon

    Paypal

    jag har nyligen skapat ett paypal konto men jag fattar inte hur jag aktiverar kontot genom det där 'Expanded Use Number'.
  12. måste man ha själva san andreas också för att kunna spela eller är det bara att ladda ner?
  13. sajmon

    Teamspeak

    hur gör man en egen teamspeak server?
  14. sajmon

    Problem Med Musen

    aha det funkar f*n riktigt bra nu, tack så mycket :)
×
  • Skapa ny...