Hoppa till innehåll

sp3tan

Medlem
  • Antal innehåll

    685
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Southside / ATL

sp3tan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. sp3tan

    Blir Jag Lurad?

    Perfekt dator, behöver inte mer än så. Själv har jag XFX Radeon HD 6850 och AMD Phenom II X4 B55 3.61Ghz(upplåst phenom II x2 555) och klarar crysis 2 DX 9 @ 1680x1050 allt maxat och ligger alltid på 60 fps. Blops har en sån jävla fail programmering när det gäller grafiken på den, men den datorn ska kunna klara av det. Borderlands allt maxat 1680x1050 62 average fps. BFBC2 vet jag inte men ska kunna klara av det med. Om jag vore du skulle jag redan utan tvekan beställt den. GO FOR IT. EDIT: köp AMD datorn, mycket mer prisvärdig och så får du en rejäl prestanda(med tanke på min dators prestanda när den bara kostade 4400 totalt)
  2. Nja fel av mig som går lite för aggressivt igenom allt(läser inte tidigare medelanden) men det är ju självklart att 400w ska tåla en graffe som bara tar 75w/load. Enda lösningen här är ju bara att köpa ett nytt graffe. En 5550 som ligger runt 400-700kr räcker om man inte ska köra stora spel, ett 5770/6850 hade aldrig varit fel heller men då måste man ha ett nätagg på 500w, helst ett 550-600w, aldrig fel o ha mer än vad man behöver ;)
  3. Ignore the bullshit. Om vi säger att du vill köpa en ny dator, var skulle din budget ligga på? Jag kan fixa en för 4500 där du får ut max prestanda per kr.
  4. http://www.inet.se/kundvagn/visa/370012/2011-04-14 Jag rekommenderar detta istället. Ändrade lite på Ryssfemma's kundvagn. Varför tar jag en billigare processor? Jo, det bästa med 555:an är att man kan låsa upp 2 kärnor i processorn och överklocka den helt utan några problem. För att kunna överklocka den så behöver du moderkortet 770-C45 som jag redan lagt i kundvagnen. Annars ökar du din budget till 3900kr så kan du få detta: http://www.inet.se/kundvagn/visa/370022/2011-04-14 Om du undrar prestandan över första och andra kundvagnen well... Jag själv har AMD Phenom II X4 B55(Phenom II X2 555) och XFX Radeon HD 6850 och prestandan jag får ut från den är otrolig med tanke på att båda är budget delar(i detta fallet) Klarar Crysis 2 @ 1680x1050 allting maxat, 60 FPS och massa andra spel(om det är nu spel du vill använda datorn till)
  5. Eller så köper han ett nytt nätagg, det finns ingen annan anledning mer än att man behöver ett bättre nätagg om man känner just till detta problem.
  6. Som alexander säger, spara helst till en Desire HD eller Optimus x2, jag själv har en x8 och jag är nöjd men den har massa nackdelar som jag inte orkar ta upp :P
  7. Tekniskt sätt så är det min systers men jag måste fixa den eftersom morsan säger det xD lär bli ett stort problem med att ta ut hdd:en från laptopen men lär fixas någon gång. Tack för svaret ;P
  8. sp3tan

    Problem Med Laptopen

    Som sagt, har ett ganska stort problem med min laptop, min syster o lillebror har använt den utan batteri bara med sladd och varje gång dom skulle stänga av den så bara drog dom ur sladden utan att stänga av den och sen till sist när jag försökt slå på den och den laddat klart vid Windows XP så startas den om automatiskt, har försökt med alla lägen men ingen funkar, frågan är: Hur kan jag återställa/installera om den? Den är 10,1 tums laptop så man kan inte använda någon cd skiva.
  9. I lol'd och håller med x'D
  10. Den processorn du länkade till är en AMD, den kommer inte passa i din dator. Det du ska kolla efter är intel, jag har dock ingen aning om vad för socket det är i din dator. För att inte tala om vilket, rent ut sagt, helvete att byta saker i en laptop. Nä, ska du byta något i den ska du lämna in den, förslagsvis där du köpte den. Dessutom råder jag dig att köpa en stationär dator istället då du får extremt mycket mer prestanda för dina slantar. Hoppas du är nöjd med svaret. okej, tack för tipsen, men jag har tyvärr inte råd att köpa någon bra stationär dator på ett tag...Jag har ju också trots allt en hyfsad dator om man nu inte tänker på processorn. Ska kolla efter sådana processorer som du sa, blir nog också att lämna in den vid byte av processorn :). Det är bara att gå runt o leta efter ett jobb, det dödar dig inte. Sedan efter ett tag så har du plötsligt nog med slantar till att köpa en fin, jättefin stationär dator som lär klara de flesta nya spelen.
  11. Lol man behöver inget program, kolla det genom nätverket: Start > Kontrollpanelen > (Klassisk Vy) Nätverks och delningscenter > Visa Status (En eller flera av/på dina nätverk) Och här brukar det så hur långt själva internet varit igång men eftersom det skiljer bara 30 sek - 3 min så är det typ ingen skillnad och så fort man kommer till skrivbordet i datorn så är ju internet redan på.
  12. sp3tan

    Cod Mw2

    Det är långt ifrån det, om jag får fråga dig: Har du ens mw2?Jag kan tänka mig att det är hur Banorna är gjorda, enligt vad jag tror så äre säkert att dom har dratt ner dimman över i singleplayer o lagt mer i multiplayern (som i battlefield bad company 2 multiplayer beta) Jag får samma fps som i single player och i multiplayer... Du kan testa med att använda nVidias Kontrollpanel genom att ta på de lägsta grafikinställningar där med och bara ha 640x480 - 1024x768 i bildskärmsupplösning, det brukar lösa de flesta lagproblemen vad jag vet.
  13. Som rubriken säger, När jag har gjort så att jag kan tillåta andra anslutningar tas emot, hur gör jag då från min stationära dator för att ansulta till bärbara datorn?
  14. Lol men förlåt då! alla kan ju inte vara hur pigga som helst efter man haft praktik i en bilverkstad! anyway back to topic*cough*, Audacity är för överdrivet, förstärker basen från 200 till 250 o då hör man massa bas-pruttljud :/
×
  • Skapa ny...