Hoppa till innehåll

Sinistral

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Gbg

Sinistral's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag återvände för att skydda min kvinnas heder! Vad annars? :P Jag stannar om jag finner intresse för det annars försvinner jag nog in i dimman igen. Jo en fråga. Hur vill du ha ditt kött? Blodigt, rare, medium-rare, rosa eller helt genomstekt/grillat?
  2. Can't help it. My entire being was shaken to it's foundation when that was posted so I just had to make this wrong right. Hej på dig med :P Jo det har jag. Vet inte vad jag ska fråga dig dock. :P
  3. No can do. She's already mine! Hands off!
  4. Jo det vet jag... Men senare (om 2-3 år) ska jag köpa en riktigt fet systemkamera :P Men nu nöjer jag mig med att ha något som tar bilder och gör det relativt okej ändå. ;)
  5. Sorry att jag inte var klar nog från början (har ändrat det nu). En kompakt kamera som kan stoppas i fickan. En systemkamera väger liksom minst .5 kilo och kräver en väska eller liknande. I dagsläget är jag inte intresserad av en sådan -_- (eller lite är jag nog men inte något jag behöver)
  6. Ja den var nog lite i det dyra laget... Men jag kan ju inte säga att jag inte skjuter ner förslaget helt och hållet :)
  7. Tyvärr får jag inte det. Vad jag hade i skåpet har dem inget ansvar över... Livet suger ibland :( Det enda som eventuellt ersätts är kläderna och böckerna då dem inte är "Stöldbegärliga" som alla elektronikprylar i väskan är. Det enda som är trist med den kameran är ju dock att den har USB1.1 och det är ju segt som tusan. :P
  8. Alltså... Jag vill ju ha en kamera i 2000 kronors prisklassen ungefär... Inte en kamera för 725. Den är antagligen sämre än min gamla :/
  9. Hej! Jag behöver köpa en ny kamera då min gamla precis blev stulen (en pentax optio a40). Behöver dock hjälp med vad för kamera som jag ska välja. Har alldeles för många alternativ som jag hittat för att lista upp dem här. Dessa är de få krav jag har: - En kompakt digitalkamera. Vill inte ha en systemkamera. Vill ha något som är lätt att stoppa i fickan. - En kostnad på cirka 2000 kr. Detta kan fluktuera upp och ner utan problem (bara det inte blir 3000 kr). - Kameran ska ha antiskak-skydd som motverkar suddiga bilder. - Gärna laddningsbart batteri men är absolut inget krav. - Möjlighet att filma med den (även ljud ska vara med då). - USB 2.0 - Att den är så bra som möjligt för pengarna :lol: - Butiken ska vara känd, vare sig den finns i fysisk form eller bara genom internet. Inga skumma butiker i gränder eller skumma kassa internet sidor. Hoppas ni kan hjälpa mig med detta!
  10. Som det står ovan så uppdateras inte R4 längre... SD kort är stora kort som man oftast stoppar i exempelvis kameror. I mobiltelefoner har man oftast miniSD eller microSD. SD:http://img.diytrade.com/cdimg/395178/2553953/0/1154919525/SanDisk_SD_Card.jpg MicroSD:http://www.freeaccess.com.au/images/images060711/SandiskMicroSD1GB.JPG MiniSD:http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/M/MU-24/mu-24_312x312.jpg
  11. Om alla människor skulle ha bestämt sig för att inte ta vaccinationer så hade världens befolkning vart mycket lägre än vad den är idag med tanke på de vanliga sjukdomarna som vi vaccineras för idag. Exempelvis polio. Som en fotnot... Kvicksilver är en av dem metaller som kroppen har väldigt svårt att ta upp. Detta visste man redan för ett par tusen år sedan då en kejsare fick speciella piller som skulle göra så att kvicksilvret togs upp i kroppen (detta dog han ju dock av). Säg nu att du får i dig 10 microgram kvicksilver, du kommer aldrig få cancer av det eftersom det tar ett par timmar så har du redan pissat/skitit ur dig det. Bara för att ett ämne är farligt och kan ge upphov till cancer betyder det inte att du med 100% säkerhet kommer bli påverkad alls. Snarare tvärtom. Skulle tro att en person på 10 000 skulle bli sjuka på något sätt (vilket är svårt att tro).
  12. Sinistral

    Dold Ip-addres?

    Ja det kan man. Det enda problemet är att det kan bli så att man inte kan komma in på vissa sidor och regga sig på vissa sidor om man har det. Men om du nu vill det så rekomenderar jag antingen peerguardian som kan dölja din Ip (eller kunde det) eller en brandvägg brukar kunna göra det :)
  13. Jag tycker att FFXII är lätt det bästa :D
×
  • Skapa ny...