Hoppa till innehåll

amelia

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Månen!

amelia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. amelia

    Sparfiler

    Ibland vill man veta hur mycket minne det tar? mÄr det svårt att förstå?
  2. Ser rätt enformigt ut. Jag tror nog att "Bayonetta" är ett bättre köp om man vill ha ett spel i den gernern där man bara slår ihjäl allt som kommer i sin väg och liknande. Men det kommer nog bli ett rätt så kul spel men det känns lite tomt. Ja, jag kan lika gärna visa Bayonetta för er som inte vet: http://www.youtube.com/watch?v=o0QmPDVC6Ik
  3. amelia

    Sparfiler

    Ja. På spelet står det ju på baksidan hur mycket minne sparfilen tar. Men finns det någon sida på internet där man kan se hur mycket minne sparfilerna tar?
  4. Du förlåt att jag inte svarat på dina medelanden, men det står att du har valt att vara onorbar. Så jag kan inte skicka någgra svar till dig.

  5. Det kommer ett Sly 4. Det kommer till PS3 och PS2 vad jag vet. Om ni inte tror mig är det bara att Maila till Suckerpunch. Och jag hoppas att det kommer till PSP också.
  6. Shadow the hedgehog i så fall. Men du Sonic riders är också kul men tvåan är ännu bättre så köp den! Den heter Sonic Riders:Zero Gravity. :)
  7. amelia

    Sonic Dx Hjälp!

    Kan någon Svara eller?
  8. amelia

    Sonic Dx Hjälp!

    Snälla kann någon här ge mig ett tipps om hur jag skall klara A mission med Big på twinkle park? Jag har 129 emblem, och det är det emblemet som man får när man hat tagit en fisk som väger 2000g och sedan froggy. Men det finns inga fiskar på 2000g. Vet någon något fusk som gör så att jag kan få en 2000 grams fisk? Snälla hjälp mig. För jag vill ha metal sonic! :( :( :(
  9. Hur lätt som helst. Klara Bra Zone 6. Och då har du alla för du får cream på zone 6 och dom andra får du på 4:n och 5:an tror jag.
  10. Omen då så räknas inte det som att man har dom spelen om man bara har alla dom spelen i en enda skiva om man är ett riktigt sonic spel samlare så säljer man inte spelen. Jag har inget bra tips till hur man upfostrar en chao. Men jag har en fråga: Har du sega sonic the hedgehog som är ett arcade spel som bara finns i sånna där arcader? Det har jag för jag har alla sonic spel jag med tilloch med dom som bara finns i Japan.
  11. Vilket spel är det? E det det nya sonic spelet sonic the hedgehog(next gen) som e bå xbox 360 och PS3. I så fall så kan inte jag hjälpa dig. Har inte hunnit spela det så mycket innnan mitt Xbox 360 blev stulet förra veckan för vi var på fest och när vi kom hem så var det krossade fönster och stulna grejer tur att jag hadde min andra consoler hos farsan. Oj förlåt jag byttte emne nu. :blink: :visslar:
  12. amelia

    Sonic Dx Hjälp!

    Kan någon berätta hur jag skall göra för att klara A mission med big på hanns banor?? Snälla berätta jag vill så gjärna få 130 emblem. :( :( :( :(
  13. Skall jag köpa det eller inte? Ja eller nej.:D :)
×
  • Skapa ny...