Hoppa till innehåll

irak_king

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

irak_king's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Okej, jag ska köpa en P4 3.0GHz, Jag har P4 2.01GHz men det är socket 478 på moderkortet och de är det också på den jag ska köpa, Kommer det funka?
  2. Men liksom grejen är att jag inte kör så krävande spel, de 'största' eller de mest krävande spelet är Css. Jag kör GTA san andreas o sånt också, enkla spel. men vad menar ni med att de är prestanda dåligt? Tack att ni hjälper!
  3. Hur ska jag veta vad mitt moderkort stöder för AM eller va det är, Kan jag byta vilken pentium 4 som helst om jag redan äger en pentium 4 innan, men ska bara byta för ett högre GHz Tacksam för svar
  4. irak_king

    Byta Prossecor

    Tjena, det här är noobig fråga Men jag undrar om det går att byta från en AMD Athlon Xp 2600+ till en AMD Athlon 64 X2? Eller behöver ni namnet på Moderkortet? Tacksam för svar!
  5. Vad ska jag välja? mitt grafikkort finns inte med tror ja inte, Tack att du hjälper Allt är löst.
  6. Hej, Jag undrar varför det laggar när jag scrollar ner på de flästa sidorna, asså det hackar typ ner? Sen så står det att jag inte har nått grafikkort :s? jag har ju ett ati 256 som jag la till härom dan? ( Datan är ominstallerad) Behöver ett svar! Tack i förhand.
  7. Tack för vettigt svar! Så allså Celeron D är bättre? :D
  8. Om det t.ex står ;Pentium 4-processor (3,0 GHz eller snabbare) vad behöver man om man då har Intel Celeron D? Vill ha ett snabbt svar, Tack i förhand
  9. Kan tyvärr inte serienumret, men hitta en bild på den på nätet http://media.photobucket.com/image/ati%20r...ttachment-2.jpg, Och jag trooor att serienumret är D33053.
  10. Tack för svaret KalphiteQ, Får jag bara undra, den klarar inte Css va? Om inte vad måste förbättras? för så hög krav äre väll inte på source?
  11. Som rubriken, har kanske inte världens bästa dator men, Intel Celeron 3.0GHz ATI READON (eller nåt) grafik på 256mb 1GB ram Och sen 24mbits internet, klarar jag cs utan att lagga? Tacksam för seriösa svar.
  12. Jag har ett chippat, inte flashat, betyder det att jag aldrig kommer få köra nyare spel som är brända :'( ?
  13. Sa du skitlätt? Kollade på youtube hur man gjorde och jag blev så j*vla yr, de kommer ta mig minst 1 timme! finns de inge snabbare sätt?
  14. Tja jag undrar hur jag ska veta vad jag har för chip på mitt 360? ( chippat utomlands ) JÄTTE tacksam för svar!
  15. Ja men de är ju för flashade konsoler..
×
  • Skapa ny...