Hoppa till innehåll

Jarting

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Hemma

Jarting's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jarting

    Iphone? Ipod? Zune?

    Nämen, varför sa du inte något om att du refererade från min blogg på MSN, IRC eller någonstans!? OnT: Jag tror att den (i allafall i USA) kommer att bli en stor grej. Zune kommer nog också att säljas rätt bra för inbitna Windows-fans.
  2. Alltså, man ska ju inte behöva förstora sidan för att läsa den, eller hur?
  3. Eller går in i start-menyn -> "Kör" -> där du skriver "fonts" och trycker enter.
  4. Nej, det har varit lite krångel. Ska se om jag kan hitta designen jag tänkte ha före den som jag håller på med nu... EDIT: Nu funkar det :D. http://igotstyle.net/portfolio/02/ och http://igotstyle.net/portfolio/01/ har jag gjort för någon/några veckor sedan.
  5. Alltså, ursäkta om jag går OT men jag vill bara säga en sak... Varför ska man hela tiden låsa trådar. Man kanske vill få reda på hur den som frågar har gjort (jag syftar på dom gånger personer t.ex. har fått ett virus och sedan fått svar på annat håll och sedan låser tråden omgående utan att skriva hur han/hon har löst det utan att berätta). Eller kanske diskutera vidare lite om ämnet.
  6. Nu är det iaf standarddesign :D. Kommer med den riktiga i eftermiddag/kväll.
  7. Håller på med http://igotstyle.net nu är det ett standardtema men det kommer upp lite beta i dagarna.
  8. Jag skulle antagligen kunna agera webbdesigner.
  9. Arial? Nej dra mig baklänges. Det är verkligen Times New Roman och inte Arial. Arial är en sans-serif och Times en serif. Ursäkta om jag är lite taskig men jag hatar värkligen Times.
  10. Du kan börja med att byta ut Times New Roman till ett trevligare typsnitt som t.ex. Georgia (en serif) eller Verdana (en sans-serif).
  11. På http://kristoffereriksson.se/blog/2006/01/lnkarkiv.html finns ett jättestort länkhav. Är dock inte säker på om alla fonter är gratis...
  12. Skriv i <frame>-taggen background="transparent" Så att det t.ex. blir <frame src="hej.html" backround="transparent">
  13. Gå in i HTML-kods-fliken i Front Page och skriv efter <head> <styl type="text/css"> <!-- background: url('SÖKVÄGEN TILL BAKGRUNDSFILEN') no-repeat --> </style> Det är det som kallas CSS.
  14. Off; Skippa scrollbarsen. Det funkar bara i IE och följer inte standarden. On; Ändra <style type="text/css"> <!-- body { scrollbar-base-color: #272727; scrollbar-track-color: #3B3B3B; background-image: url(); } --> </style> till <style type="text/css"> <!-- body { scrollbar-base-color: #272727; scrollbar-track-color: #3B3B3B; background: url() transparent; } --> </style> Annars så lägger du framen i en id som du sedan sätter background: transparent; på.
×
  • Skapa ny...