Hoppa till innehåll

.::Tompa::.

Medlem
  • Antal innehåll

    67
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    kalmar

.::Tompa::.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ruby har cp fula pokémon som ingen känner till :S
  2. Där det står red/blue/yellow , ska det bara stå red / blue! det ble v ett fel!
  3. 1 Lugia level 100 2 Ho-oh level 100 3 zapdos level 100 4 Missingo level 100 5 Mewtwo level 100 6 Golbat level 100 7 Mew level 100 __________________________ på röd alltså.. alla fuskar juh ganska hårt!
  4. Grand Theft Auto San Andreas är bäst. Mer detaljer och finns mer fordon!
  5. Har oxo det problemet .. snälla hjälp någon!
  6. På front menyn ska man skriva inn allt!
  7. Man tror juh mer på Razziel än på blizzey ! blizzey verkar kunna allt om pokémon men jag tror bara han stylar lite :visslar:
  8. jag har oxo funderat på att köpa det.. e det ett karaktär spel?? asså min kompis har det .. han sitter hela tiden och spelar det så det värkar väll hyffsat roligt... jag gillar alla sorters karaktär spel eftersom man märker iaf vad man har gjort för bra och vad man har gjort för dåligt! man ser ju det på leveln. alla karaktär spel kan man juh levla på! jag kör WoW , KnightOnLine, Kal Online, MU Online, och alla sånna spel!
  9. hur får man surf ?? jag har liksom cut och allt som man kan få men jag hittar inte surf! Snella , behöver ett snabbt svar!
  10. vilket av dessa spelen tycker du är lättast ? som ni ser har jag laggt ihop red och blue eftersom dom har ju exakt likadan handling! ... lycka till :P ... ____________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________ __
  11. Vad menar du med gameboynintedo? _______________________________________ ojj ! såg inte pokémon röd! sry..
  12. Svara nu ärligt så ska vi se lite :D :P
  13. KOlla så att du inte har någon magnet i närheten! :P det var mitt fel på min siemens iaf :P men det gör det väll på allt när magneter är nära... tror inte att det är det men kan ju alltid testa...
  14. Assasin lvl 96! slayar det mesta :D
  15. svara så ärligt som möjligt :D
×
  • Skapa ny...