Hoppa till innehåll

Mandarin

Medlem
  • Antal innehåll

    198
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Mandarin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. om du inte vill ha ett trådlöst nätverk så kan du ju köpa en lång TP-kabel. Jag har en dator på 3dje våningen och de andra datorerna + modemet och routern i källaren. Det funkar utmärkt med en lång TP. Den är inte ivägen helelr eftersom vi satt fast den i väggen.
  2. World of Warcraft SWAT 4 Rainbows Six 3: Raven Shield Joint Ops + Escalation Om du vill ah ett gratis MMORPG som duger så ska du testa Lineage 2 på hellspawns gratis server. Kolla denna länk !! mm vet. Men man tröttnar efter ett tag!!
  3. Mandarin

    Bojkott

    men...orka kolla där!
  4. Jag kommer att bojkota dem. Men jag kommer fortfarande att köpa WoW om jag får tag i det. Men sen kommer jag att bojkotta var tredje månad. man måste ju ha gamecard. Men vafan, pengarna för musik, filmer och spel ska ju delvis gå till förbättringar. På filmerna blir de f*n nästan sämre. Vilken va bäst DieHard 1,2 lr 3? 1an helt klart! många uppföljare (förutom sagan om ringer) blir bara sämre. Så vart f*n går pengarna? till tjocka j*vla snubbar som ska dricka kaffe för det? f*n heller att jag tänker betala deras kaffe !! Nej men är det mr. laglydig som är i farten? Hur mycket pengar hade du sparat om du INTE betalat artisternas och inte minst skivbolagens kaffe? Men du vågar inte trotsa rostiga lagar så du får vell bli av med allt du äger så att skivbolagen kan leva lyckigt. Förresten så har ju vissa artister redan så mycket pengar så att de kan sluta jobba och leva hela sitt liv i lyx. Så varför ger man dom bara mer och mer. Om der är något utrotningshotad artist så kan man ju lägga pengar för att stödja, men inte till kaffe och bullar... Om jag sa vad jag håller på med nu så skulle du vell raportera till antipirat byrån, eller hur?
  5. Mandarin

    Bojkott

    Nu vill piratbyrån med flera att man ska bojkotta AntiPiratbyrån och dess allierade i 2 månader. Från och med 1 April till 1 Juli. Vad tycker ni? För mer info www.bojkott. nu DET ÄR INGET APRILSKÄMT !!
  6. Mandarin

    Bf 2

    Jo då d kommer kosta 160:-/mån. April April !! Jaja ja vet att 1a april va igår men ändå :P Klart det inte kommer att kosta nått.
  7. Tycker du ska fixa en egen. Mkt billigare. Att hyra en server kostar typ 100:-/mån på vissa ställen. När du går in på en server i Cs så kommer det ibland upp reklam om uthyrnings ställen.
  8. Njaa...Mbit å Mb är ju lite olika saker som du sa men bara Mbit är inte hastigheten på bredband. Mbit/s brukar man räkna bredband/DSL/Modem hastigheter med. 1Mbit är 1/8 av en MB alstså 128Kb. Så din bild blir då 1Mb :P Du kan få en gratissida på Spray med 50Mb utrymme.
  9. Mandarin

    Msn 7.0 Beta

    D brukar bli så ibland...Deras server kanske blir överbelastad lr nått
  10. Lugnt WoW! Det är mycket snyggare än på trailerna...iaf om du har en bra dator ;)
  11. Joint Ops e kul. WoW (World of Warcraft) är oxå riktigt kul.
  12. Mandarin

    Ang. Dell Xps

    Del duger vell men du kan få något mycketbättre och billigare från Komplett !!
  13. Mandarin

    Mafia

    Sjut honom några ggr i huvudet så dör han! Det funkar jag har testat själv !!
  14. Jag har inte Wow men jag ska köpa det så fort affärerna får in det igen. Blizzard vågar inte släppa för många spel på en gång eftersom deras servar inte skulle klara det. Men allt eftersom servrarna utvecklas släpper de nya spel. Har spelat det hos min kompis å det äger hårt !! För att få första månaden gratis behöver man inte fylla i sitt kreditkorts nummer lr gamingcard. Skriv bara in massa 1or så får man den första månaden gratis.
  15. Mandarin

    2,0 Mbit/s

    NEJ ja tog det från fileplanet å filen funkade hur j*vla bra som helst !! Det gick i 8000kb/s !! det brukar gå i ca 200kb/s och då från tex fileplanet, download.com, filefront och filen funkar alltid !! Om du inte tror mej kan ja skicka dej en bild på det !!
×
  • Skapa ny...