Hoppa till innehåll

YoyoHedgehog

Medlem
  • Antal innehåll

    157
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

YoyoHedgehog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tack för att svar!! :P Jag vet inte om jag riktigt har råd att köpa en stationär dator och verkligen ingen aning om vad jag skulle ha den, så jag antar att jag får försöka övertyga min syrra att jag får låna hennes dator...det kan bli jobbigt xD Jag bara undrar, fungerar spel bättre om man rensar datorn? Datorn blir ju piggare när man gör det men gäller det spel också??
  2. YoyoHedgehog

    Fixa Laptopen

    Hellooo! Jag har en HP Pavilion dv6700 (laptop) och har ganska dålig spelprestanda vilket jag tänkte fixa till. Problemet är att allt går i slow motion när jag spelar spel och jag antar att det är grafik kortet som är ganska sugigt. Har kollat efter uppgraderingar och det är uppgraderat som mest, grafik kortet heter: NVIDIA GeForce 7150M / nForce 630M Vet någon om jag ska köpa ett nytt grafik kort eller om det är något annat som är fel? Tittade på de här prestandasiffrorna som man har i vista där det stod 2,5 (vilket är dåligt....) Skulle gärna vilja kunna spela nya spel då den, som Black and White 2 och Devil May Cry 4 De fungerar på datorn, men som jag sa, det går så segt så det blir irriterande att spela dem.
  3. Du kanske har satt skivan åt fel håll! xD (det gör min kompis hela tiden)
  4. Det kommer på freeeedaaaaag och jag ska önska mig det i födelsedagspresent...12 augusti....annars kommer jag sitta och spela tv-spel hela sommarlovet (och det är dummt).
  5. Jag köpte Sonic and the secret rings och Zelda Twilight Princess från USA...men viste inte att det fanns regioner inom tv spel med (trodde det bara var i dvd...) men jag pallar inte chippa så vill någon köpa dem? xDDD billigt pris :3 vill bara bli av med dem.
  6. För att få Wakka till sin blitzball-lag så trycker du helt enkelt på fyrkantknappen när du står bredvid honom på din flygskepp. Dock måste du ha klarat både Seymour Omnis och Lady Yunalesca. För att få mera AP så föreslår jag att du fångar Master Tonberry (Master Tonberry är värd mer AP än någon annan monster i spelet) från Omega Dungeons och tränar mot honom i Monster Arena. För att besegra Dark Valefor så måste du helt enkelt bara vara stark. Träna mycket och skaffa Celestial Weapons, samt ha Auto-Haste och Auto-Phoenix på dina armours. Annars så kan du bara framkalla Yojimbo och hoppas på en Zanmato, den tekniken dödar alla, inklusivt bossar och dark aeons. Hur får man sina Celestial Weapons??? jag har t ex Nirvana och Moon sakerna...eller hade. Jag testade förut när jag "skickade iväg" Belgemin...eller vad hon nu heter >.<'' Men jag fattade inte hur man gjorde så jag sparade inte för att jag behöver verkligen de sakerna hon ger en när man besegrar en av hennes aeons.
  7. Hmmm, när dör du?? Jag klarade Yunalesca på första försöket, jag hade däremot på problem med den där flygande varelsen innan Yunalesca! haha...
  8. Jo, jag har besegrat Yunalesca och fått alla aeons. Jag bara undrar hur jag får in Wakka i blizball laget, får mer AP (sphere grid poäng) och hur jag ska besegra Dark Valefore! >: D
  9. Hur får man Wakka att spela blizball igen? jag har just besegrat Yunalesca (stavas??) och fått alla aeons...
  10. Rikku, Penelo, Auron, Yuna och Tidus...och Montblanc i gameboy advance spelet. :)
  11. Inte mkt.. chattar typ; [email protected] <-- adda

  12. Haha, vad coolt!! XP

    Hur hittade du mig förresten??

  13. du fyller år den dan min hund kommer hem till oss Oo

×
  • Skapa ny...