Hoppa till innehåll

PUR4FAX

Medlem
  • Antal innehåll

    263
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    OMG vet du inte det?

PUR4FAX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tips, spela det inte. Du kan få mardrömmar i den åldern. Jag spelade när jag var 10 år...... det enda stället jag blev rädd på var ravenholm
  2. Vilken fps ska man ha om man spelar in en film på gmod10 med fraps. och om det inte är något med fps vad är det då???? Måste man ha hela vesionen?????
  3. kan inte bara någon skriva hl2 inställningarna till source sdk??
  4. Hur gör man en bana till gmod10??? (vill gärna ha en guide med bilder/förklaring!)
  5. Jag kanske joinar ;) har lite problem med steam men när dom är fixade så kanske jag joinar :P
  6. för gravity skriver man sv_gravity (och sen hur låg/hög gravityn ska vara)
  7. för det första: Min dator har laggat ihop så jag kan inte göra en ny ännu! För det andra: sök på advanced duplicator och ladda ner det (från garrysmod.org) var du lägger txt filenn: i garrysmod/garrysmod/addons/adv duplicator/data/adv duplicator eller i garrysmod/garrysmod/data/adv duplicator ;) P.S Om du vill ha en annan version så sök på machinegun där ska det finnas machinegun v1.0 v1.1 och v1.2
  8. Jag behöver hjälp med vad jag ska fixa eller göra på mitt machinegun jag har gjort! Länk:MACHINEGUN V1.2 behöver verkligen hjälp!!!!!!
  9. Man behöver life support för att det ska funka! (tar ett tag att komma på hur det funkar) Jag vet et coolt rymdskepp! LINK:IAC (det är en model som är bra att ha!)
  10. spacebuild är kul :)
  11. tack men jag har laddat ner gmod plus till gmod10 nu så jag har hittat några båtar :) Men det är ju fortfarande kul om någon skickar andra båtar!
×
  • Skapa ny...