Hoppa till innehåll

Ganon

Medlem
  • Antal innehåll

    130
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Ganon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ganon

    Ny Skärm

    får välja en för 1000kr
  2. Ganon

    Ny Skärm

    Hej! det är såhär att en datorbutik nära mig håller på att gå i konkurs och jag känner han som äger stället. Så då skulle jag få köpa en av dem är skärmarna billigt. LG W2243SPF : http://www.pccity.se/is-bin/INTERSHOP.enfi...yAAAAEOm_o03xil eller Samsung SyncMaster 2233SN : http://www.netonnet.se/index.asp?iid=155944 Men nu ere så att jag vet typ inget om just skärmar. Vilken tycker ni att jag ska välja? Eller finns de nån annan skärm ni skulle kunna rekommenderar?
  3. Kör Muay Thai :P går i Avancerade Tävlingsgruppen=D Det är ju så sjukt kul:P!!!!!!!!!!!!!!! Tränar med vikter gör jag inte för då så blir man långsammare:P
  4. Jag blir slagen, sparkad, knäad och armbågad dagligen av 21-28 åringarXD Fast de e för att jag kör Thaiboxning=D Ananrs har jag bara blivigt knäad i magen när jag va 8 år av en som va 11, för att jag ägde honom på fotboll.XD Nu för tiden tror jag ingen vill slåss med mig, för jag kör Thai och är ganska Stark:P Har bra gener=D Men är inte den som vill slåss, känns bara onödigt. Fast visst skulle jag slåss tillbaka om någon attackerade mig lr någon annan.
  5. Hej=D Jag har just köpt en HTC Touch Diamond, som har Windows Mobile 6.1 Professional som är lite nytt för mig. Jag skulle vilja ändra så att den bara ansluter till trådlöstnätverk istället för den ansluter till mitt kontantkort om inget nätverk finns tillgängligt?? någon som vet hut man ändrar detta??
  6. Ganon

    Tips Om Online Spel?

    Testa Age of Conan vet jag,riktigt snyggt!!!!!
  7. Hej jag tänkte förhandsboka Age of Conan på EBgames och undrar när man ska hämta ut spelet,jag vet att releasen är den 23 maj,men vissa som förhandsbokar ska ju kunna få spela tidigare.Någon som förhandsbokat på EBgames som vet något?
  8. Ganon

    Skärmen!

    Jag försökte ansluta min dator till tv:n men det funka inte, jag försökte lite till och då jag bytte till att skärmen skulle bara visas på tv så gick en propp och allt stängdes av. när jag ska boota upp igen så visas det bild på datorskärmen till xp startas då så blir det ingen signal till skärmen.Jag kör dual boot och när jag bootar upp vista så funkar det som vanligt så det är antagligen inställningar på xp att det ska visas på tv:n istället men det funkade ju inte så jag vet inte vad jag ska göra?? :o
  9. Ganon

    Internet?

    om det är att jag förlorar signalen till routern så vet jag ändå inte hur jag ska fixa det:
  10. Ganon

    Internet?

    försökt går inte heller
  11. Ganon

    Internet?

    Nepp,det funka inte:(
  12. Ganon

    Internet?

    När jag ska typ ladda ner eller se klipp på youtube så standar nerladdnignen vid 15%. jag har en trådlös router och jag fick problemet då jag installerade den, det funkar när jag kör på grannes trådlösa :rolleyes: :D vad kan va fel??
  13. Ganon

    Internet?

    När jag ska typ ladda ner eller se klipp på youtube så standar nerladdnignen vid 15%. jag har en trådlös router och jag fick problemet då jag installerade den, det funkar när jag kör på grannes trådlösa :rolleyes: :D vad kan va fel??
  14. Ganon

    Funkar Inte

    Mitt tagentbord och mus funkar inte!!jag har försökt att ändra bios till normala inställningar (bara då funkar tangentbordet)men sen när jag kommer in till windows så slutar dem funka!!!vad ska jag göra?????
  15. Ganon

    Bios

    Jag vill reseta min bios till fabriks inställningar, det finns en liten knapp brevid bios hårdvaran är det den jag ska trycka på??
×
  • Skapa ny...