Hoppa till innehåll

ioR

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

ioR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Siggan

    Jag ser dig din taccofyllda bönkrage :D

  2. ioR

    Två Älgar!

    De e meningen att han ska ha en bulle i örat, muffinsen förstörde de roliga... :huh:
  3. Jag har ett par Warp Basement.. Dom e nästan likadana men man ser skilnaden om man kollar noga :P Men mina e ganska slitna nu. Har även ett par Warp Inglewood M, dom e i brunt läder, har dock ingen bild.. :unsure:
  4. Nej, jag hittade inga till source tyvärr, bara till 1.6. :(
  5. Jag har också letat skitmycket på google, o de enda jag hittade var half-life.wad o i den finns de några textures som liknar nuke, men jag skulle helst vilja ha dust2-textures. Vore trevligt om nån kunde skicka dom på msn lr ge en länk. :rolleyes:
  6. Är det någon som vet var man kan ladda ner originaltextures från cs 1.6? Typ från dom vanliga banorna, tex. de_dust och de_dust 2, cs_assault, de_nuke och dom.. jag skulle värkligen behöva dom.. :unsure:
  7. Fungerar GMOD om man bara har CS:S och HL2DM? Har för mig att de va nån som skrev det här.. men på GMODS hemmsida står det att man måste ha vanliga HL2... :blink:
  8. Tror du att de går att läsa nu "WASD". Använd ögonen iställer för att gissa vad de står. :lol:
  9. ioR

    Baslåda

    Var köpte du basarna? Försäljaren ska ha ritningar på lådor.. annars kan du lämna tillbaka dom o köpa högtalare med lite krut i. :visslar: Jag har kraftigare högtalare i mitt rum. :bah: Edit: Lite felstavningar ^^
  10. Bildskärpan blir bättre ju "fler" megapixlar de är, 3.2 Mpix är bättre en 1 Mpix... :blink:
  11. Det gör de visst, du behöver bara ta en .gif bild och använda som spraylogo, det har jag gjort.. :blink:
  12. Ja, jag är administratör över min dator... :kung: Men de går ändå inte. EDIT: Det var något fel med mina gamla kompileringsfiler men pappa hittade nya. Dom finns att ladda ner här! Nu fungerar det, tråden kan låsas. :gitarr:
  13. Jag har installerat om det en gång redan o mina inställningar är precis som dom har skrivit, men det funkar fortfarande inte. :unsure:
×
  • Skapa ny...