Hoppa till innehåll

Backstab

Medlem
  • Antal innehåll

    474
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Mammas mage

Backstab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Backstab

    Nytt Chassi

    Hur högt låter det med orginalfläktarna på hyffsad styrka? Är det så det hörs och är irriterande om jag ska sova ca 2m från det? och ser det bättre ut irl äb på bilderna? För personligen tycker jag det ser lite halvsnyggt ut.
  2. Backstab

    Nytt Chassi

    Såg du inte vad jag skrev. Jag länkade 932 för att Colossus kanske inte följde din prisplan. Du bör kolla lite recensioner, unboxningar på youtube osv så får du själv en uppfattning om vad du ska köpa. Nu blev jag lite förvirrad, jag linkade ju själv colossus, det vore ju lite konstigt om jag tyckte det var lite för dyrt :P Men ja bra idé tack & tack alla andra med. Men vad tyckerna NI om colossus/Phenom. @Tjaalol ja det andra NZXT chassit var rätt schysst, ska kolla lite närmare på det :D
  3. Backstab

    Nytt Chassi

    http://www.inet.se/artikel/6900680/fractal...define-r3-svart inte ens ett fulltower..
  4. Backstab

    Nytt Chassi

    Skrev att jag ville ha ett snyggt chassi eller hur? ;) Colossus är större än HAF X, samt det medföljer nästan lika mycket fläktar. Vet du något om tystnads skillnad mellan HAF X och något av dem jag linkade eller någon info alls om phantom/colossus? :)
  5. Backstab

    Nytt Chassi

    Jag har funderat lite på HAF X faktiskt, men HAF serien är ju inte allt för vacker.. Men har du några argument varför ett HAF skulle vara bättre?
  6. Backstab

    Nytt Chassi

    Hej! Jag hade tänkt mig att införskaffa ett nytt chassi. Jag har fått upp ögonen för två stycken: Bitfenix Colossus http://www.inet.se/artikel/6900693/bitfenix-colossus-svart NZXT Phenom http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=605768 (Eller ni kankse har andra förslag?) Jag är ute efter chassi som är svalt och trevligt och framförallt tyst. Sen måste det ju vara snyggt också. Skriv gärna om ni har egna erfarenheter med något av dessa chassin och vad ny tycker om dem.
  7. Backstab

    Heroes Of Newerth

    Hallå! Jag letar efter medelskillade folk att spela HoN med. Behöver inte vara jättebra, bara ha en hjärna. Inga jätte seriösa spelare tack, Är så jävla lack på folk som är äckligt överseriösa. Men inte helt lost heller, utan ett trevligt mellanting. Får jag/vi ihop några stycken kanske vi kan göra en clan eller liknande, men samma sak där inget allt för seriöst. Men men skriv gärna, antingen här eller whispa mig in game @ Peddolars!
  8. wow acc management är nere för tillfället och jag sitter på ett lan och väntar på tat kunna fylla på speltid, någon som vet när den kommer upp igen? ganksa frustrerande..
  9. Såpass. Tack för alla svar.
  10. Jag äter så mycket jag kan, äter frukost (iofs svårt att äta på morgonen) Sen käkar jag nått när jag kommer hem (så att jag blir mätt) Sen lagar mor min middag då äter jag också mig mätt. Sen blir det la alltid något godis eller liknande imellan.
  11. Backstab

    Gå Upp I Vikt.

    Hej! Någon som har något bra tips på hur jag kan gå upp i vikt? Jag är smal nått så in i helvete, vilket är ganska jobbigt. Finns nästan inga kläder som passar osv osv. Jag är 1,97 och väger ca 60 kg. Kan ju nästan förfan nå runt min midja med händerna. Och nej, har inte anorexia eller något liknande.
  12. Jo men då ser jag inte poängen med att få nuke, inget kul om man inte gör det själv. men tack för alla svar ska, testa lite :D
  13. Vilket vapen/perks och nu kommer jag inte ihåg vadfan det heter bara för det men (ac130,predator missile etc) Är bäst att ha om man ska få nuke. Enligt DIG?
  14. tvivlar jag starkt på. På helgerna har folk bättre saker för sig. En vardag vid 7 snåret skulle nog vara det bästa..
  15. Med tanke på att de allra flesta redan har supit och knullat IRL vid 18 så ser jag ingen mening till varför det ska vara förbjudet att "se" sånt i ett spel. Men inte så många har slagit ihjäl folk och skjutit ihjäl poliser. Men många har redan sett det i film. Det är ganska stor skillnad. Ja, men jag menar att om man sett det i film så är det inte så farligt att skjuta en polis i GTA. Ser du det i en film är det någon annan som gör det. I GTA gör det du det själv, det är en ganska stor skillnad.
×
  • Skapa ny...