Hoppa till innehåll

Shadowborn

Medlem
  • Antal innehåll

    109
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Shadowborn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad är de för skilnad mellan final fantasy X och final fantasy X-2?
  2. Vad ska man göra i temple of djose eller hur de nu stavas jag har fått upp de två första dörrarna men jag har ingen anning om hur man kommer över blixtrarna när man fått upp andra dörren. :huh:
  3. Mitt är Naruto uzamaki chronicols eller hur de nu stavas trodde de skulle va på japanska med engelsk text men de va dubbat till engelska <_<
  4. Skaffade nyligen ps2 har the getaway och final fantasy X
  5. Hur gör man så att trainern som man laddar ner från fuska funkar??
  6. Vad ska man göra när man har fått båda delarna av de där svärdet och the hero medal eller vad de heter? jag har hittat den där grottan också men jag vet inte hur jag kommer in i den.
  7. När man har kommit av phanton train eller vad de heter så hoppar man ner för ett vattenfall sen så kommer Gau upp när man har dödat monster och säger ohh soo hungry eller nåt sånt vad ska man ge honom?
  8. Shadowborn

    Naruto

    Vet nån någon bra sida där man kan kolla på Naruto utan att ladda ner? BORTSETT FRÅN YOUTUBE!
  9. Jaja men kan nån hjälpa mig...
  10. Det står bara resident evil på förpackningen men man är i ett gammalt hus.
  11. Jag har ingen aning om hur jag ska komma vidare, jag har hittat book of curse men jag har ingen aning om vad jag ska ha den till och hur öppnar man dörrar där det står till exempel a emblem of a sword is carved in the lock??? :blink:
  12. Jag har Legend of Zelda collektors edition (lånat) Metroid prime Mario kart double dash (lånat) Medal of honor (kommer inte ihåg vilket) Resident evil James Bond nightfire Sagan om de två tornen Lord of the rings the third age sen har jag säkert fler som jag inte kommer ihåg Jag har två minneskort och två kontroler.
  13. Varför inte bara skaffa emulator XD
×
  • Skapa ny...