Hoppa till innehåll

MrMitch

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

MrMitch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. om man vill så kan man bygga en egen trådlös sensorbar av några infraröda dioder och några batterier vet inte EXAKT hur men har sett hur man gör (på bild dock) är väldigt bra om man har projektor eftersom sensor sladden kanske blir för kort.
  2. de här hör inte till tråden men de är en grej ja tänkt på .. medina den mystiska halv arga bruden, om man kastar om bokstäverna i hennes namn så blir de ADMIN om man bort ser från E:et.. ja har inte klarat spelet (än) men ja tror att hon ligger bakom de mesta i spelet hahaha.. D: ;)
  3. ja har precis (nån vecka sen) köpt en wii och den fungerar alldeles utmärkt FÖRUTOM att kontrollen kan vara lite efter som i ex boxningen.. om du köper wii så rekomenderar ja zelda the twilight princess. ända nackdelen skulle vara att kontrollen sackar efter då och då...
  4. De här fusket fans på G/S/C men då gjorde man nästan likadant fast på vilken dator som hälst... kommer inte ihåg hur. men då kunde mostrena försvinna när man klona dom är de likadant nu??
  5. okey men ja hittar inte så många material för den.. har hittat en.. och då blev de en sköld :(
  6. okey de har ja gjort,. men sentilen är ju en hård snubbe. och hur får han exkalibur?
  7. okey.. men ja kommer inte förbi mars lighthouse .. ;) har klarat de nu.. är på den tre huvade draken ....... han är ju skit svår.!!
  8. okeey :( ja har inte teleport när får man den??
  9. inga på lv 100 på mitt ruby.. men ja har 87st fångade.. och en Pink Crobat på lv 68
  10. okeey.. men vad för grotta?? och teleporter=retreat?
  11. ja har blaziken 87 Rayquaza 74 Salamance 77 Groudon 76 Pink crobat 68 Gyarados 68 ja har fångat 187st och har sätt 192. men ja spelar inte längre.
  12. heey,. ja har hört talas om Istet cave,.. men ja hittar den inte nån stans.. de ska finnas några wonderbirds där som är som phenix fåglarna på magma rock.. men man ska få mer erfarenhet av wonderbirdsen.. måste gå upp i level.. svara så fort som möjligt..
  13. gå in i statyn i kilmbo eller va de heter sen gåru ner till styn längst ner och går höger och efter ett tag kommer du till en botten.. med massa buskar gör cyclone där. ja tror de är där iaf.
  14. ja har precis köp golden sun 2 och de är ju skit bra!! ja har bara kommit jupiter lighthouse. har inte klarat ettan
  15. hej hej.. någon som vet vad man har hover till ?? den är ju helt värdelös ju :angry:
×
  • Skapa ny...