Hoppa till innehåll

Axypol

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Axypol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jo, såhär är mitt läge. Här har jag byggt jättelänge på en tomt där min familj har ett eget hus bredvid sin restaurang (dvs på samma tomt). Men när jag ska börja inreda kan jag inte hitta d där borted lr vad det nun är, där folk ska ställa sig och bli visade till ett bord. Går det inte att köpa sådana om man inte ärpå en allmän tomt? (hoppas nån fattar vad jag menar :P)
  2. Axypol

    Rollspelssida?

    Nej. Alltså en rollspelssida, Man skriver och rollspelar. Okej jag är dålig på att förklara. Men jag menar inte ett spel
  3. Nix. Man ska bli grön och gå klädd i löv. Så mycket vet jag. Men jag vet inte HUR man blir lixom "förvandlad"
  4. Axypol

    Rollspelssida?

    Någon som vet någon bra rollspelssida?
  5. Jag köpte nyligen The Sims 2 Året Runt. Och det står att man kan bli en "Plantsim". Men jag fattar inte... Hur blir man en sån? :blink:
  6. KLarade femte bossen som minimario
  7. okey... först kommer man ju till första slottet. Sen till banan efter slottet och sen till banan efter den, sen kommer man tiil bana 6 och då öppnas bara vägen som leder tillbaka till bana 4 hur kommer man till sista slottet därifrån?
  8. Jag har kommit till W7-6 men det lixom svänger där... Asså det går runt igen :huh: Hur kommer man vidare?
  9. Axypol

    Fable Akut Hjälp!

    Vad händer om jag dör?
  10. Axypol

    Fable Akut Hjälp!

    Jag försöker men han bara kastar ljusgrejs från sitt svärd. Jag kan inte springa runt för han slår mig. Jag kan inte komma nära honom jag kan ingenting... Det är väl på något speciellt sätt man ska göra va? Nej vänta... Nu flyger han och skapar monster... : :huh:
  11. Axypol

    Fable...

    Jag räddade min mamma ut från cellen. Då möter jag jack of blades som pratar på om massa konstiga saker. Sen står jag utan kläder eller vapen i en cell. Hur kommer jag ut!?
  12. Eller nej vänta... Hur gör man slut? Jag e gift med någon men jag vill göra slut eller vad man nu ska säga. Hur gör man det?
  13. offrade en bandit istället :visslar: Hur gör man för att få träffa Lady Grey?
×
  • Skapa ny...