Hoppa till innehåll

Anderlecht91

Medlem
  • Antal innehåll

    38
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Anderlecht91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag är lätt med. Adda min msn [email protected] så hjälper jag er igång, även om ni inte har spelet så kan jag hjälpa er (ni vet nog hur), skaffar patch och får igång multiplayerdelen.
  2. Jag har inte spelat Sims 2 på ett par år, men minns att jag gillade studentliv. Varför? Jo, för att simmarna med högsta betyg kunde hamna riktigt högt i karriären direkt som vuxen, och någon slags bio/kemiläkare fanns där lönen var riktigt hög. Minns även att Nattliv var kul att äga en egen bil. Arbetsliv däremot tycker jag var riktigt tråkigt. De andra Sims-spelen har jag inte spelat. Köpte något julpaket för ett par år sedan, hittade inte något i det prylpaketet förutom tomtekläder och skägg. Hur är det på Årstiderexpansionen, kan man flytta till ett årstidskvarter då som t.ex. soligt/tropiskt och snö/igloo, eller byts årstiderna automatiskt i samtliga städer?
  3. Såg den här för längesen.
  4. Jag tycker att invandrare som lever under hot ska kunna bli insläppta i Sverige. Men problemet är att ca 5% av invandrarna som kommer till Sverige verkligen behöver hjälp. Det kostar minst 30 000 att bli smugglad från Mellanöstern, så det är en hel del dryga överklassare som kommer hit också. Våra nordiska grannländer tar knappt in någon invandrare, varför ska just exakt alla komma hit till Sverige? I Sverige ställs inga krav på invandrarna. De verkar vara heliga bara för de är invandrare. De blir medborgare utan att kunna svenska. Sedan blir de försörjda av farbror Staten för att de inte kan jobba pga bristande språkkunskaper. Låt dem ta första, bästa städjobb på McDonald's. 47% av de utländska taxichaufförerna i Malmö har en akademisk utbildning. Flera klagar över att de inte får bli läkare här. Men för det första, det är bra att kunna flytande svenska för att enkelt kunna kommunicera med patienten. Och en akademisk utbildning i Mellanöstern kanske inte håller samma klass som en i Sverige. Många klagar över att de måste ta om körkort här. I Iran köper man ett körkort utan att ha gått trafikskola. Där dör 40 000 människor varje år i trafiken, och det är inte många familjer där som äger en bil. Invandrare som begått grova brott kan åka hem. Det kostar ca 700 000/år att ha en intern i ett fängelse. Alla dessa höga socialbidrag till invandrare bör reduceras. I USA får man bo i en husvagn om man inte har arbete, där man får mat genom kuponger, och toapapper är inte inkluderat. Det gör att människorna där vill jobba. USA kan behöva arbetsvillig invandring, så vi kan väl släppa några av våra 70 irakier som kommer in varje dag. Mångfalden av illegala latinos i USA arbetar, det gör inte "våra heliga araber som bidrar till vårt mångkulturella land". Ni som klagar på att tyskar kommer in i Sverige. Jag tror inte att de lever på bidrag här. Tyskar är ett folk med hög arbetsmoral som kommer hit och bidrar till landet. Dessutom är Tyskland med i EU. Då blir det friare att resa mellan gränserna. Men invandrarna som kommer hit bör lära sig svenska och ha ett arbete för att kunna bli medborgare. Kontrasten till att ha ett arbete bör bli att leva råttliv i husvagn, då kanske de reser på arslena och börjar arbeta. Staten kan tilldela dem att arbete, vad som helst, bara de har en sysselsättning och bidrar till landet istället för att ta från landet. Just nu anpassar sig Sverige efter invandrarna, varför inte låta invandrarna anpassa sig efter Sverige? Detta är fakta blandat med mina åsikter. Jag accepterar personer som inte tycker som jag, så kritisera om ni vill.
  5. Jag har Saturn, händer att jag spelar Sega Rally nån gång om året.
  6. Adda Andre Popz. Btw, ska vi starta ett gäng på Saints med bara svenskar?
  7. Skit i alla fusk. Det är bara att cykla efter Ryder, Smoke och Sweet så kommer man till en parkering. När Ballas gängbil kommer så spurta med cykeln, annars är det bara att cykla lugnt med de andra.
  8. Har sett att Gudfadern - Don's edition kommit ut till PS3. Vad är det för skillnad mellan Don's Edition och vanliga Gudfadernspelet?
  9. Såg Insider igår. Den där familjen Grönfors verkar ju rätt sinnessjuka. Finns det nån i Haparandatrakten som stött till denna klan och kan skriva lite om dem?
  10. Ska börja samhäll till hösten och där ska man läsa 200 poäng språk. Nu har jag franska, och tänkte läsa spanska lr italienska. Provade på lite spanska och de var skitlätt när man har haft franska. Och spanska är ju typ 6-7 ggr så stort som italienskan. Men har nån här språken? Kan ni skriva lite för- och nackdelar med dem?
  11. Anderlecht91

    Medieval 2

    Tut tut. §1.3//Draghon
  12. Nån som vet om man kan spela brända och kopierade spel i ett ej chippat ps2? Har för mig att man kan se brända filmer.
  13. Är det någon som vet ifall/när det kommer och vilka konsoller det kommer komma till?
  14. nån som vet ifall de kommer att hamna i roberts boxer och isåfall när?
  15. jag ringde och frågade farfar anders linderoth, han sa att det blev en flicka som ska heta emilia
×
  • Skapa ny...