Hoppa till innehåll

Sandflygaren

Medlem
  • Antal innehåll

    530
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Sandflygaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Sandflygaren

    Dirt 3

    Hej! Jag tänkte köpa Dirt 3, men när jag skulle beställa det såg jag att det fanns 2 versioner av spelet: Det vanliga och sedan en Nordic Edition där man skulle få köra ralley i Finland och Norge. Så jag undrar, om jag köper den vanliga versionen, kommer jag inte få köra i Norge och Finland då? För när jag lästa GR:s recension om spelet nämnde de inget om Nordic Edition.. Tacksam för svar
  2. Jag köpte nyss BFBC2:Vietnam och när jag nu vill spela det så står det bara "We couldn't find any games, try again" eller något liknande. Vad ska jag göra? Jag köpte ju det nyss?
  3. Sandflygaren

    Minecraft!

    När jag spelade Minecraft hade jag byggt ett utsikttorn som jag kunde stanna i under natten. Men jag råkade falla ner och dö, så jag väntade sedan vid min spawnpoint under natten. När jag sedan jag gick tillbaka för att hämta dom var ALLT borta? Varför hände detta?
  4. Jag tror inte ni förstår hur hårt sådant sitter, men tack för svaren i alla fall!
  5. Jo det är vanlig sprayfärg tror jag.. Men jag är rädd för att använda aceton för det skulle kunna skada lacken, så gärna något som inte är FÖR starkt, men som ändå tar bort det.
  6. Vad pratar du om? Inte kan man väl ta bort sprayfärg med ammoniak, vatten och salt?
  7. Nej jag tror inte det tar tillräckligt.. Skulle behöva något medel som man kan "gnugga" bort det med. Ingen som vet?
  8. Jo nu är det så att jag skulle vilja få bort klotter från min pappas vita lastbil. Det är en tag ca 1m2 och jag undrar hur man kan få bort det så att det ser någorlunda bra ut? Tack för snabb hjälp!
  9. Håller med, men jag tror också att många är väldigt snälla i grund och botten, men de vill bara impa på sina kompisar när de börjar komma upp i 13-årsåldern...
  10. Jag fick 2-3 MVG, 2 G och resten VG :)
  11. Alltså, alla vet ju grunden om Andra Världskriget.. Det finns ju många ställen att leta på som många redan sagt. Jag kunde ju massvis om Andra världskriget när jag gick i trean..
  12. Demot var inte bra man fick bara prova 3 banor ju..
  13. Jag har ett playstation move med en kontroll, och om jag vill kör t.ex boxning eller så. vilken kontroll är det jag måste köpa så jag har två st? Är det en navigation controller eller är det en vanlig till?
  14. Nej jag har inget där, bara sådana frågetecken som jag har gjort t.ex som dom där man ska döda Sasquatch etc.
×
  • Skapa ny...