Hoppa till innehåll

vincent_spider

Medlem
  • Antal innehåll

    426
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Senaste profilbesökare

4819 profil visningar

vincent_spider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 'Det är iofs inte så jättesvårt att göra en egen sida med en sådan design.Men lite mer stilrent skulle vara bra? Det är ju som sagt din åsikt och det är inget han behöver anpassa sig till. Sen måste du anpassa dig till hur han egentligen har hållt på, är det första gången så kan man inte förvänta sig så mycket med tanke på åldern och kunskaperna han bär. Däremot att du vill att han ska göra sidan mer stilren är väl inget han bör göra alls, det är väl nåt du har funnit dig bekant med fuska.se ;) Lilla pojke bra sida :lol:
  2. Nja, ifall du fördjupar dig så presterar ati HD 4850 mycket bättre än 9800GTX, 4850 kan även uppnå i 260 nivån vilket är otroligt bra för kortet då kortet fortfarande använder GDDR3. 9800GTX presterar bättre i vissa spel men i längden så är det 4850 som presterar bäst, oavsett om 9800GTX presterar bättre i vissa spel så är det 4850 med tanke på prestandan. Fast i din sista punkt där så har du rätt, bättre fria än fälla :lol:
  3. ahhaha vrf skulle det bli bättre på komplett? skulle gärna vilja ha ett svar på de. Med tanke på att komponenterna som han söker så erbjuder komplett bättre priser. Snyggt motto, lilla pojke gråta mycket :lol:
  4. Skönaste musen jag nånsin har testat, ska själv inhandla en sådan imorgon. http://www.webhallen.com/prod.php?id=87389 Musen jag har just nu är en Razer Krait och en Razer salmosa och jag kan säga att båda helt och hållet suger. Det är inte skönt att ha dem i handen vilket gör att man får ont och tröttnar efter ett tag, ska du ha en bra gaming mus med 3600 dpi, då har du länken där uppe ;)
  5. Då du har skrivit off topic har jag rätt till att försvara mig. Det du precis har skrivit är helt och hållet off topic och med tanke på att du FORTFARANDE inte förstår mitt mål med "Lilla pojke tänk/tänka bättre" är att det kommer från självaste Abu Hassan och han följer inte samma sätt som vi gör, att du sedan kallar mig idiot för något som du knappt har knäckt gör dig själv till en ren idiot :lol: Lilla pojke, ainte gråta, stor man köper häst, lilla pojke köpa hund :lol: Över till topic, jag föreslår delar från komplett istället med tanke på att inköpet skulle bli en bättre affär ;)
  6. Tänkte att det var självklart att vi pratade om ForlorN´s paket, vilket var från inet. OF: Om du köper dator delar (allihopa) så kostar frakten från ca 250 till 400+, vilket jag tycker är en rippoff då det är billigare på andra ställen tex inet. (100kr utan kampanj saken + 50kr postförskott) Supporten är lika tycker jag, handlat på båda affärerna och fått hjälp när jag frågat. Fast utbudet är större på komplett :rolleyes: om frakten blir billigare så skulle jag handla ifrån komplett..... Hoppas vi förstår varandra nu, och snälla sluta med det dära lilla pojke... För du är fortfarande en Nej pojk, kom inte och börja kritisera mig om andra saker när jag självklart förstår hela läget och i och med själva priset så nämnde jag aldrig källan till själva kortet vilket gör att du har helt fel, att jag sedan kallar dig en liten pojke är ju en stor anledning vilket du själv bör kunna lista ut ;) Att du sedan förklarar för mig hur priset på komplett fungerar tillsammans med inet gör inte mig klokare med tanke på att jag redan har en stor erfarenhet när det gäller såna situationer. Lilla pojke tänka bättre :lol:
  7. nu vare så att det skulle hålla hans budget.... Läs omgående, de kunde lägga till 9800 GTX, med tanke på att priset ligger vid 1600 så passar 4850 som ligger vid 1500 perfekt. Lilla pojke tänka bättre :lol: billigaste 4850 på inet.se kostar 1 707 kr Lilla pojke tänk bättre :lol: Men lilla pojke, inget av det jag sa länkade till inet? ;) Lilla pojke tänka bättre :lol:
  8. nu vare så att det skulle hålla hans budget.... Läs omgående, de kunde lägga till 9800 GTX, med tanke på att priset ligger vid 1600 så passar 4850 som ligger vid 1500 perfekt. Lilla pojke tänka bättre :lol:
  9. Nej, då är det mer värt att välja ett ati 4850 då det presterar mycket bättre än 9800 GTX.
  10. Jodå, med 3,5 K kan man klara CoD 5 på högsta. Hur som helst så tänker jag inte ange delarna då det knappast är värt det, bättre att du samlar till dig 5 K för att sedan köpa bättre delar ;)
  11. vincent_spider

    Ny Dator

    Suveräna delar men jag rekommenderar själv AMD lol fast anti stat ledband behövs inte och ett bättre grafikkort skulle behövas "4830 powercolor" samt att man väljer 2 gig istället för 4 gig. Då windows 7 bara är ute som test version och XP 32 bit bara klarar av 3 gig samt att vista suger. Då skulle allting passa fint ifall man väljer bort mot 2 gig och tar bort anti stat ledband ;) Men det finns ingen AM2 processor som kan utprestera E5200an. ett 4830 powercolor räcker gott och väl och 4gb är väl chill. Vista suger inte, varför skulle det göra det? Sitter på en Vista X64 SP1 och har inte haft något problem alls med det. Ledband kan vara chill och ha så man inte fuckar upp hela datorn... 3000, jaja får försöka... DVD https://www.inet.se/datorkomponenter/cd-dvd...-svart/7104137/ HDD https://www.inet.se/datorkomponenter/haardd...ata-ii/4303417/ Chassi https://www.inet.se/datorkomponenter/datorl...aetagg/6901232/ Fraktfritt https://www.inet.se/kampanj/kampanj/fraktfr...ockers/6101343/ moderkort+grafikkort https://www.inet.se/datorkomponenter/moderk...s-matx/1900873/ processor https://www.inet.se/datorkomponenter/proces...2-6ghz/5308585/ minne https://www.inet.se/datorkomponenter/intern...667mhz/5304232/ psu https://www.inet.se/datorkomponenter/naetag...m-bulk/6308487/ Totalt: 3 012 kr. (varav frakt 0 kr.) Nej, vi snackar om allmänheten och inte om dig och sen kan du även testa att jämföra XP och vista och se skillnaden, även google kommer att ge dig goda svar när det gäller vista och XP ;) Tyvärr så kommer jag inte att skapa en lista med tanke på att 3000 inte är värt, minst 4000 för en dator, där går min gräns för komponenter så jag föreslår att du fixar upp till 4000 igen istället för att försöka få råd med en dator på 3000 plus att det grafikkortet som medföljer moderkortet lär inte klara några spel alls, men undantag finns för CS 1.6 :lol:
  12. Såklart att man kan bygga en egen bärbar, dock så krävs det en Whitebox Notebooks, mer får ni läsa på google.
  13. Man kan ju alltid bygga en egen efter sina behov och budget ;)
  14. vincent_spider

    Ny Dator

    Suveräna delar men jag rekommenderar själv AMD lol fast anti stat ledband behövs inte och ett bättre grafikkort skulle behövas "4830 powercolor" samt att man väljer 2 gig istället för 4 gig. Då windows 7 bara är ute som test version och XP 32 bit bara klarar av 3 gig samt att vista suger. Då skulle allting passa fint ifall man väljer bort mot 2 gig och tar bort anti stat ledband ;)
  15. vincent_spider

    Amd 9500-->

    Ska du köpa en ny processor föreslår jag AMD X2 6000+ då det är 2 kärnor med 3,2 (osäker här) Ghz det vill säga att du dubblar 3,2 x 2 vilket ger dig 6,4 Ghz tillsammans. Sen när vi snackar om AMD 9500 så är det väl X4? Då blir det 2,2 x 4 = 8,8 Ghz. Så jag förstår inte varför du vill överklocka när du ändå redan har 8,8 Ghz tillsammans ;) Japp, det är 3,2GHz per kärna. När man använder quad så är det många program som inte använder sig av fyra kärnor och därför är det bra när man överklockar så man får så hög CPU-clock som möjligt per kärna. Intel E5200 äger skiten ur 6000+ Även om den bara ligger på 2.5GHz stock. Med tanke på att du frågar om AMD så är jag fast vid att det är ett moderkort för AMD och förresten, 6000+ är perfekt för spel oavsett om Intel äger, AMD erbjuder ett bra pris, du får råd med ett billigt moderkort och monster prestanda för "dina spel". "En stor man köper häst", bara liten pojke köpa hund. (Abu hassan) Sen så har jag iaf svarat på frågan, du har X4 vilket ger dig över 8 Ghz ;) Varför jag rekommenderar 6000+ är att det är billigt, bra och ultra fast!
×
  • Skapa ny...