Hoppa till innehåll

Illern

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Illern's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. HAAHHAHHAAHH!!!! Bill Gates, eat my shorts! xD Helt klockren film, flabbade igenom hela! :D Piiz.
  2. Är riktigt sugen på det spelet, men har inget emot att vänta, finns ju annat att göra änn att sitta inne och spela, men när det väl kommer ut, då kommer jag inte se solljus förrens jag har klarat det! Men kvittar egentligen om dom skjuter upp det eller ej, huvudsaken är att det kommer ut, vilken är mest troligt, dom skippar knappast ett spel som ett Zelda spel, då kan dom ju nästan kasta deras Wii i papperskorgen, Nintendo utan Zelda är som korv utan senap! :P Piiz.
  3. 1. Final Fantasy 9, utan tvekan. 2. Mortal Kombat: Deception. 3. Grand theft auto: San Andreas. 4. Mortal Kombat: Shaolin Monks. 5. Grand theft auto: Vice City. 6. Need for speed: Most Wanted. 7. The Simpsons: Hit & Run. (xD) 8. Fifa Street 2. 9. Turok: Evolution. 10. Grand theft auto 3. 11. Final Fantasy 8. 11. Gran Turismo 4. 12. Gran Turismo 3. Sen kommer jag inte på mer :unsure: Några stycken iallafall. Piiz.
  4. Det absolut bästa Final Fantasy spelet är lätt FF9, enligt mig iallafall, satt utan sömn i ett antal dagar när jag spelade det, kunde inte gå därifrån, historian är helt sjukt bra, musiken helt klockren, och personerna i spelet är även dom klockrena. Tvivlar på att jag någonsin kommer spela ett spel så bra som FF9. Men som några andra har sagt, det är ett RPG spel, det vill säga ett Roll-spel, inte alla som tycker om den sortens spel, dagens barn gillar ju för tusan bara skjut spel, och ser inte tjusningen i RPG/äventyrs spel. Men tycker du om Äventyr/RPG så ska du lätt köpa FF9, kostar nog inte många kronor idag, det är inte "brand-new" men har endå bra grafik, väldigt bra faktiskt. Om du gillar det, så kan ja lova att du kommer få många roliga timmar framför tvn. Piiz.
  5. Om du gillar sjuk humor, så ska du se Freddy got Fingered. Ruskigt sjuk film, gillar du inte sjuk humor så kommer du nog inte skratta mycket. Sen så klart båda Ace ventura Pet detective filmerna. Och Terror Firmer, nog den roligaste filmen jag sett, hyllnings film till Larry Benjamin, som gjorde The toxic avenger filmerna. Terror Firmer är typ en "skräck" komedi, med jävligt sjuk humor, mycket blod och annat skumt, dock väldigt rolig, om man inte är den känslige personen. Piiz.
  6. För många, jag själv har runt en 200skivor och kanske 30DVD filmer. Men farsan har runt en 5-6000 skivor minst, som ligger framme, sen ett antal till som ligger lite överallt. Så blir en del... Piiz.
  7. Tjena tjena. Fråga 1. Hmm, svårt...Dom har ju gjort en jädra massa bra låtar, men skulle ja välja 1 så får det väl bli Sad but true. Fråga2. The black album/Reload (ligger ungefär lika) Växte upp med the black album, så det mesta bakom den skivan går att lyssna på, men inte direkt det jag mest av allt skulle vilja lyssna på. St. Anger var tyvärr en flopp dock, gillade St. Anger låten, men resten var inte mycket att hurra över, svårt för sångaren att få till den där klockrena rösten längre, åldern börjar väl sätta sina spår! Men deras sätt att spela på har alltid varit bra, hårt, som det ska vara! (undan tag några låtar i Load) Haha, faktiskt har jag mesta dels lyssnat på Hip hop dom senaste åren, men av någon konstig anledning så är det nästan omöjligt att hålla sig ifrån rocken helt och hållet, för jädra bra musik! Piiz.
  8. Typ en av dom vanligaste frågerna kanske? Iallafall, top 3: 1.Tibia (spelat det sen -98, dock slutat sen ett tag tillbaka, men fortfarande nr1.) 2.C&C Generals (egentligen alla C&C spelen, men detta är det bästa enligt mig.) 3.Doom 1 och 2 (gamla spel, men två av dom roligaste spelen jag spelat.) Skulle knappast tro att många håller med mig om nr3, men va ruggit kul o sitta när man va mindre och skjuta allt psykat som rörde sig :P Piiz.
  9. Illern

    Hjälp Med Rm2k3

    Tjena! Har lite problem, det är så att om jag gör en kista t.ex som innehåller något, så när man har tagit sakerna som är i kistan, så har ja gjort så att den ska försvinna. men sen om man går över till en annan map, ett hus eller en annan kontinent t.ex så kommer kistan tillbaka, och man kan öppna den och få sakerna igen. Riktigt störigt när man t.ex lagt in en kista i en "dungeon"...någon som vet hur man gör så att när man väl öppnat den en gång på den gubben, så försvinner den för alltid? Vill även veta om man kan t.ex göra så att man använder en "switch" asså en spak, så kan t.ex en dörr öppnas sig, även om man t.ex snackar med någon så kan han göra något som påverkar spelet. Och sista saken, kan man göra så att t.ex om jag har ett uppdrag som man ska rädda en kille, så när man kommit fram till honom, så kan man föra honom i säkerhet? eller att han teleporteras till ett specielt ställe som man själv sätter ut? Tacksam för svar som kan hjälpa. Peace..
  10. Visste inte att Stone Sour gjort fler än 1 album :o Kan du nämna några stycken?? va ett tag sen ja hörde dom :P Topic: Dimmu Borgir - Death Cult Armageddon
  11. Terror Firmer, du kommer flabba ihjäl dig, när jag såg den flabbade man minst 1gång varje 20sek. en annan rolig är Freddy got fingered... båda två kommer du flabba sönder, men terror firmer e nog bäst...roligaste filmen jag någonsin sätt! :cool:
  12. Illern

    Kvack Attack

    Testa höger klicka på spelet, egenskaper, sen på någon flik ska där stå: kör programet/spelet i bla bla bla för: så kan du välja typ, windows 95/98/2000 om nu spelet funkade förut med windows 98 så testa ändra d, det gör typ så att datorn lurar programet eller något sånt... kan ej garantera att det fungerar, men värt att testa
  13. Illern

    Göra Egna Mods?

    Borde det inte funka med Hex Editor? har faktiskt ingen aning, men man kan ju göra mycket med det programet, om du vill testa så sök efter "Hex Editor" på www.google.com Skulle nästan tro att du kan göra något med det, men tror du måste använda INI filen med hex editorn för att du ska kunna ändra...
  14. Illern

    Köpa Nytt Spel

    Okej, tack för alla svar...Guildwars låter jävligt skoj...ere ett rpg spel eller ?
  15. Illern

    Köpa Nytt Spel

    Vad menar du med krävande? svårt? klurigt?
×
  • Skapa ny...